McDonald´s Valby

Screen shot 2012 09 10 at 09.33.15mcdonalds normal620
McDonald´s Valby
Gl. Køgelandevej 103
2500 Valby
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

McDonald´s i Valby er som de fleste andre McDonalds - der er et rum med bolde, som børnene kan lege i.

Der er også et fødselsdagsbord, som man kan sidde ved hvis man afholde børnefødselsdag - læs mere om dette på hjemmesiden.

Desuden har McDonald's en Familiklub som er et tilbud for alle børn under tolv år. Det koster ikke noget at være medlem, og det er nemt at tilmelde sig.

Som medlem får du en hilsen og en lille gave, hver gang du har fødselsdag. Opgiver du også din email adresse, vil du hver måned modtage vores nyhedsbrev, McMail, hvor du har mulighed for at læse om spændende og sjove events og konkurrencer samt nye produkter hos McDonald's.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Nicolai Gøtze

Total nedturs mad, som man ikke kan være bekendt at udsætte sine små børn for

Camilla

Maden er okay, men man skal virkelig huske at tjekke at man får det som man bestiller. Jeg har flere gange været ude for at jeg har skulle tilbage og klage :-(

Sandra

Til større børn er McDonalds sikkert et sjovt sted, men jeg indrømmer, at med mine små, så er det mest mor og far, som smutter i drive in og napper en hurtig menu på pressede dage.

Pernille

Ungerne kan jo godt li at få mad derfra en gang imellem - når det sker bruger vi drive in - man skal dog huske at tjekke at man nu også har fået det man har bestilt, da vi flere gange har prøvet at komme hjem også mangle noget. - Det er træls!!