Frisørerne Ll

10333304 384959155014242 8221865902618315120 o normal620
Frisørerne Ll
Gammel Kongevej 92
1850 Frederiksberg C
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Frisørerne Ll klipper både voksne og børn. De er meget søde og tålmodige med børn, og gennem de sidste 15 år har de klippet et utal af byens børn. Flere voksne, som blev klippet dér, som børn kommer der i dag med deres egne børn! Det koster mellem 150-170 kr. for en klipning, alt efter hvor gammelt barnet er.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Corinna

Jeg har været hos LL flere gange med min datter og hun blev klippet af Lone (den ældste). Det er hver gang en dejlig oplevelse, sidst gik min datter med til at få vasket hår dernede og Lone er rigtig god til at gøre alt til en succes. Og der er altid mennesker, god stemning og smil hos LL. Og prisen er ca 180,- og min datter er 6 år og har meget hår...så jeg synes det er rimeligt. Hun får det også sat, flettet eller hvad de nu finder på.

Tilde

Vi fik klippet vores søn Hektor på 11 måneder der og det var bare en super god oplevelse.. Lena var hurtig og god og vores dreng var smækker lækker bagefter.. Prisen var 180 kr. og det kan varmt anbefales :D

Karin

Idag var anden gang, at min 2-årige dreng blev klippet af Lena, og han gik pavestolt og glad derfra. Det var en rigtig god oplevelse, og Lena var virkelig tålmodig og dygtig til at få klippet min dreng, der ikke gad sidde i elefantstolen alt for længe. Jeg kan varmt anbefale stedet!

Josephine

Min 2-årige datter blev klippet af Lena i dag og det var en super oplevelse. Krudtugle håret er nu faktisk blevet til en frisure og Asta-Sophia nød at blive puslet om- og selvfølgelig ikke mindst elefanten med de lyserøde kinder :-)
Vi kan varmt anbefale stedet. Bemærk, at prisen er 180,- for en 2-årig.