Fysioterapi og familiestart

Frederiksbergfys1 normal620
Fysioterapi og familiestart
Godthåbsvej 58a
2000 Frederiksberg
Se kort
Gravide
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

På klinikken finder du et stort udbud af behandlinger og forskellige hold for gravide og nybagte mødre. Klinikken har tilknyttet både fysioterapeuter, diætister og jordemødre som tilbyder forskellige hold og forløb. For den gravide er der bl.a. hold med vejledning, pilates og jordemoderkonsultation. Efter fødslen kan man bl.a. gå til pilates og efterfødselshold med rådgivning om amning, familieliv mv. Der tilbydes fysioterapeutisk behandling både før og efter fødslen.

Jordmødrene tilbyder også individuelle forløb bl.a. med håndtering af fødselsangst, efterfødselssamtaler og barselsbesøg i hjemmet. Der er desuden mulighed for at få akupunktur til afhjælpning af kvamle og til at modne fødslen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mille

Anne som er jordemoder, er den sødeste og dygtigeste jordemoder jeg nogen sinde har mødt. Jeg følte mig taget alvorligt fra starten af, ikke mindst fordi at tid aldrig var en faktor. I forhold til hospitalet hvor jeg aldrig nåede at få den hjælp jeg havde brug for, fordi der hele tiden stod en ny gravid og ventede i venteværelset. Alle skulle have en jordemoder som Anne.