Strut

 f4x0693 1 klip primary article
Se kort E-mail strutshop.dk
Gravide
Rediger

Beskrivelse Redigér

I Strut og på strutshop.dk finder du alt det du behøver for at forkæle dig selv, mens du er gravid og i tiden efter fødslen. Her finder du lækkert ventetøj, skønne ammetoppe og kjoler, økologisk kropsplejets, luksus pusletasker, unikke ammepuder, verdens bedste strækvikle og andet tilbehør til både gravide, nybagte mødre og babyer.
STRUT HOLDER LAGERSALG LØRDAG D.25.04.15 FRA 10-14.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Ditte

Rigtig hyggelig lille butik men priserne er lige i overkanten på det meste af det

S.

Vi har endeligt fået vores underetage igen (efter skybrud og efterfølgende malerarbejde). Det fejres med minimum -50% på alt i underetagen. Der er alt fra jeans, ammetøj, vinterjakker, legesager, striksager og meget, meget mere.
Kom og gør et kup fra tirsdag d.06.09.11 til og med lørdag d.10.09.11.
Mange Hilsner fra Stefani

Sakena

Rigtig fin butik med tøj til gravide til fair priser

Jeanette Marie

Rigtig mange lækre ting.

Naja

De starter udsalg i morgen (onsdag d. 12.1) kl 12.

Naja

Uden tvivl byens bedste butik for gravide. Det blev hurtigt mit eneste stop når jeg skulle købe tøj som gravid - og jeg gik altid glad og tilfreds derfra. Faktisk er et par af bluserne så fede at jeg stadig bruger dem selvom maven er tilbage i normal størrelse - men sig det ikke til nogen for man kan slet ikke se på dem at de er til gravide.

S.

Tak for dejlige kommentarer! Til Pia V.: Jeg beklager, at du havde problemer med at få rabat via BIB-klubben. Vi giver altid 10% rabat ved forvisning af gyldigt kort -nedsatte varer undtaget. Du er velkommen til at komme forbi butikken med din kvittering og dit kort for at udrede fejlen eller skrive en mail til info@mestforgravide.dk.

kindbynature

Er helt vilde med deres ammepuder og deres pusletasker:-)

Pia

Synes også Strut er en lækker butik, men havde desværre en dårlig oplevelse, da ekspedienten ikke ville give de 10 % i rabat og jeg stod der. Med mit kort. Der kommer jeg nok ikke til at handle igen.

Kristine

Strut hjalp mig med at "finde mig selv" som gravid. Havde før Strut haft meget svært ved at identificere mig selv med det rædsomme udvalg, jeg havde set andre steder. Pludseligt fandt jeg et par kjoler der komplimenterede maven og mig

Pia

Jeg elsker Strut! Jeg er kommet i butikken med gravide veninder, og har ofte fundet noget til mig selv, uden at være gravid. Butikkens ejer gør meget ud af, at tøjet også kan bruges selvom man ikke er gravid. Nu hvor jeg venter barn igen, er Strut ubetinget min yndlingsbutik. Det er altid rigtig sød og hjælpfuld betjening, og et rigtig stort udvalg af ventetøj, ammetøj og fede pusletaker! Også rigtig gode gaveideer og urtethe. Fantastisk butik!

Kanya Natasja

Butikken var min redning da jeg var gravid, først da jeansene blev for stramme og senere da jakken ikke kunne lukkes. En del af tøjet går jeg stadig med, selvom maven ikke strutter mere. Strut er en lille lækker biks med gode ting til priser, man ikke bliver fattig af - selvom man sagtens kan finde meget at bruge penge på herinde. Betjeningen er så sød og hjælpsom - og tålmodig :-) Der er også søde gaveidéer og ammetøj. Selvom butikken er lille, må man gerne tage barnevogn med ind.

Caroline

Jeg har købt den lækreste pusletaske fra b-kaed hos Strut. Den er i læder og ligner faktisk en helt almindelig - men toplækker - taske. Den kan vaskes indvendig, har alle de lommer man skal bruge, pusleunderlag osv. Jeg har brugt ret lang tid på researche markedet, og det her er den bedste designer-pusletaske jeg kunne finde frem til.

Nina

Fed lille butik!
Har været derinde med gravide veninder, der ellers brokker sig over, at det ikke er til at finde tøj til den lidt og meget gravide, der er praktisk – men samtidig lækkert og smart. Men det er der her.

Selv troede jeg ikke, at jeg nogensinde skulle købe tøj i en butik med tøj til gravide, når jeg ikke selv "strutter", men det har jeg faktisk gjort, da meget af tøjet kan bruges både som gravid og "ikke-gravid".

Og så er der oven i købet gode gaveideer til veninderne, fx. plejeprodukter til den gravide og sutsko til den lille.

Ditte

Meget sød og personlig betjening! men som mange andre graviditetsbutikker, er der lidt at vælge imellem - men godt til jeans.

rune

superlækker butik med ventetøj i alle prisklasser.også fede pusletasker, hvis man ikke har lyst til at rende rundt med dem "passer til barnevognen", men gerne vil have noget, der er lidt mere smart. sød betjening og god vejledning!