ParadIS - Sankt Hans Torv

Picture 4 normal620
ParadIS - Sankt Hans Torv
Sankt Hans Torv 24
2200 København N
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Københavns første Paradis-butik ligger på Sankt Hans Torv og åbnede i 2003. Der er nu butikker rundt i hele byen, som alle producerer deres egen is lokalt. Paradis på Sankt Hans Torv har åbent marts-december, og serverer den hjemmelavede paradis-is, der er fedtfattig og aldrig er mere end 24 timer gammel. Både sorberter og mælke- og yoghurtis har en god cremet konsistens fuldstændig uden iskrystaller.

Paradis sælger både isen i bægre og i traditionelle vafler, og du kan købe den med hjem i bokse, som er fremstillet af flamingo, der holder på kulden.

I sommermånederne er der altid kø til butikken. Hvis børnene ikke har tålmodighed til at vente, kan man som et alternativ hos Kaffeplantagen skråt overfor få flødeispinde fra Hansen is.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Irene

Jeg arbejdede i nærheden for nogle år siden - og vi var stamkunder. Når en kollega skulle gi' noget eller vi skulle have en lille fejring i firmaet - eller når det bare var for varmt. Vi købte de store literbægre med en 2-3 smage i hver og så kunne kollegerne tage lidt af hvert.

Aina

Rigtig lækker is!

Det er der også andre, der synes, så at stå i en lang kø på et snævert fortov er ikke den mest børnevenlige beskæftigelse.

Natascha

Vores absolutte farvoritsted når familien eller mor & far trænger til lidt forkælelse i sommervarmen!

Fantastisk høj kvalitet, altid stort udvalg som skifter fra dag til dag, både sorbet og almindelig is; bestemt også noget for selv den mest kræsne gane :-)

Vi slentrer oftest hen i solskinnet på græsplænen foran kirken, hvor ungerne kan boltre sig, når isen er fortæret ;-)

Det kan anbefales at investere i et rabat-kort, hvor man indsætter 200 kr og derefter får 10% rabat hver gang der betales med kortet ;-)

Christina Helle

Placeringen for ParadIS på Nørrebro er perfekt. Når man har fået sin is i hånden, kan man slendre ned til Søerne og kigge på fugle, joggere og andre børnefamilier (med is fra ParadIS ;o). Og så er deres is jo yummmmm.