Svanebutikken.dk

Svane normal620
Svanebutikken.dk
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Velkommen til Svanebutikken.dk

Hos Svanebutikken.dk har jeg specialiseret mig i kun at sælge produkter som er mærket med miljømærkerne Svanen eller Blomsten. Så vil du passe på dit barn, dig selv og miljøet er du kommet til den helt rigtige side.

Jeg vælger alle de gode produkter som er miljømærkede. Du vil finde bleer, plejeprodukter, tøj fra JOHA, tøj fra name it, vaskepulver, babysvøb m.m

Ideen til Svanebutikken.dk opstod, da jeg blev mor til Cecilie i juli 2006. Jeg ønsker kun, at bruge de bedste produkter som ikke er skadelige for hende, så min garanti er at købe produkter som er mærkede med Svanen eller Blomsten.

Jeg var træt af, at handle hos forskellige netbutikker samt at gå i flere forskellige butikker, i stedet for at købe det hele et sted. Derfor besluttede jeg mig for i april 2007 at starte Svanebutikken.dk, hvor man kan få det hele og bestille varer når det passer en - døgnet rundt.

• Det er hurtigt og nemt at handle hos Svanebutikken.dk
• Svanebutikken.dk bringer dine varer lige til døren.
• Svanebutikken.dk har altid åbent.

Jeg går efter at alle får en god oplevelse hos mig samt at give alle en oplevelse af god service og fleksibilitet.

Jeg vil gerne gøre Svanebutikken.dk endnu bedre ! Så har du ris, ros, forslag til forbedringer eller f.eks. nye produkter hører jeg gerne fra dig. Send mig en mail på kontakt@svanebutikken.dk

Jeg håber, at udvalget falder i din smag.

God shopping

Mange hilsner

Svanebutikken.dk v/ Jeanette Bachmann

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér