Naturebaby.dk

Naturebaby billede normal620
Naturebaby.dk
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Naturebaby.dk har Danmarks største udvalg af økologiske og bæredygtige produkter til baby & barn

Hos Naturebaby finder du alt, hvad dit bæredygtige øko hjerte måtte begære, uden at du skal bekymre dig om unødig kemi – og samtidig kan du handle alt hvad I behøver på ét sted.
Vi går ikke på kompromis og finder altid det mest grønne og bæredygtige alternativ hvad enten det gælder barnevogne, legetøj, møbler, fodtøj, beklædning, indretning, tilbehør, sutter, service osv.
Vi udvælger nøje vores produkter – så I trygt kan købe alt til jeres små guldklumper. Vi har et kæmpe udvalg af legetøj i træ, genbrugsplast, naturgummi, medicinsk silikone, bøger i genbrugspapir, legetøj i økologisk bomuld, bamser med majsfyld og meget mere.
Vores produkter er af høj kvalitet, der oftest kan bruges igen og igen og gå i arv i fremtidige generationer.
Det synes vi er økonomisk bæredygtighed!
Det bæredygtige ligger i vores DNA – vi kan simpelthen ikke vende den anden kind til og ignorere vores fælles fremtid. Vi tror på at vi hver dag gør en forskel, med de mange bæredygtige produkter der giver os mennesker og miljøet det bedste uden at forringe verden for fremtidige generationer. Det er jo netop vores børn nu og her, der skal tage skraldet i deres levetid hvis der ikke sker drastiske ændringer NU.
Vi ser grønt, og arbejder dagligt på at sætte nye grønne fodspor ikke kun i form af produkter, men vi tager også ansvar neutralisere vores sorte fodspor.
Hvad gør vi?:
Vores webshop er CO2 neutral.
Som medlem af ”Miljøvenlig Pakning”, genbruger vi alle vores kasser og bruger bio fyld og tilbyder køb af forsendelse i RE-ZIP ( den cirkulære emballage, der kan genbruges op til 30 gange)

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér