Københavns Gokart Bane

Gokart normal620
Københavns Gokart Bane
Kraftværksvej 10
2300 København S
Se kort
10-18 år
0/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Københavns Gokart Bane er en fritids- & Ungdomsklub for børn og unge med lyst til fart. Det er en anderledes måde at gå i klub hvor der tilbydes rigtig race, under kontrolerede forhold. Dagligdagen i klubben er præget af Gokart hele året. Der skrues, køres, pudses, skrues lidt igen, testes - og forberedes til løb. Her kan man vinde sig en titel som klubmester, eller endda Danmarkmester, i gokart. I måneder med frost køres der ikke - her spilles istedet billiard, bordtennis, bordfodbold og computer. Hvis børnene tillader det, kan det være fartglade fædre må få lov til at komme på besøg i klubben.

Hvis du tror at dette kunne være noget for dit barn, så er det rart at vide, at børnene har en mulighed for at komme ud og få en gratis køretur på banen.

Prisen følger de gældende takster og regler for fripladser m.m. for institutioner i Københavns Kommune.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Tatiana

Jeg har gået til go-kart i 4 år og ser stolt tilbage på de pokaler og medaljer, jeg har stående fra den tid! Man er godt nok medlem hos Københavns Go-kart bane, men jeg har kørt Danmark rundt (samt udenfor Danmark) for at deltage i turneringer. Spændingen var altid i tops! Der er altid gang i den på gokart banen.

Den gang jeg gik der, tog vi også ugentligt i skøjtehallen om vinteren, for ikke at glemme torsdagsspisning, som forældrene var en del af. Om sommeren var der ofte lagt op til grill, hvor alle var velkomne, og jeg mindes også at have været på flere sommerture med klubben. Vi har bl.a. været på en uforglemmelig kanotur igennem Sverige.

København go-kart bane er helt sikkert et sted, jeg vil varmt anbefalde til børn, der får lys i øjne af lyden af motoren. At være medlem der, er en perfekt kombination af leg og konkurrence, hvor alle aktivitetter er præget af sammenhold!