Navnesutten

Picture 21 normal620
Navnesutten
0-3 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Navnesutten sælges kvalitetssutter, hvorpå du kan få graveret dit barns navn eller en anden selvvalgt tekst. Alle vores sutter er EU Standard EN 1400 godkendte samt PVC- og phthalatfri.

Lige meget om det er i dagsinstitutionen, i hjemmet eller andre steder hvor flere børn er samlet, vil Navnesutten kunne hjælpe til med at sætte en stopper for problemet med forsvindende og forbyttede sutter samt den unødige overførsel af bakterier børnene imellem. Og så gør det jo heller ikke noget, at den er flot og unik.

Vælg antal sutter (samme navn):
3 stk Navnesutter for kr 70,00
6 stk Navnesutter for kr 130,00 (Rabat kr 10,00)
9 stk Navnesutter for kr 195,00 (Rabat kr 15,00)
12 stk Navnesutter for kr 260,00 (Rabat kr 20,00)

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Sutter med navn kan dårligt undværes i daginstitutionen - og navnesutten.dk yder hurtig service og rimelige priser på gode produkter!

Lica

Super god service, hurtig levering og god kvalitet. Det eneste minus er, at de ikke forhandler Mam-sutter - tilgengæld har de Esska Happy, der er helt identiske med Mam og som min kræsenpind godt ville acceptere :)

Sofie

Det er bare en god netbutik. Hurtig, nemt og god pris. Jeg køber kun sutter her.

Gabriella

Super netshop med de skønneste navnesutter.
De er ikke helt billige, men til gengæld bliver de ikke så nemt væk i vuggestuen eller hjemme hos venner med små børn.
Jeg har brugt dem til alle mine tre unger:-)

kindbynature

Jeg har været rigtig glad for de navnesutter jeg købte i efteråret:-) Og har jeg f.eks. glemt den til mødregruppen, ja så er der ingen tvivl om hvem sutten tilhører, eftersom der jo står navn på, hvilket jeg synes er genialt.

Pia

Sikke en hjemmeside. Det var vildt, så mange sutter der er. Tænk at der er nogen, der har fundet på det koncept (bare det var mig) - der må være salg i det :-)