Jydsk Væddeløbsbane

Galoploeb st. moritz paa is normal620
Jydsk Væddeløbsbane
Odservatorievejen 2
8000 Århus C
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Banen ligger tæt ved centrum med gode tilkørselsforhold. Parkering lige uden for døren, og på andre dage end løbsdage koster det ikke noget at komme ind. De fleste faciliteter står til fri afbenyttelse – billigt for hele familien.

Oveni får man nogle spændende opløb, væddeløbsstemning, og adgang til at klappe hestene. Og måske den store gevinst med hjem.

En typisk væddeløbsdag består af 9 til 12 væddeløb. De varer 3-4 timer, og mange tilskuere bliver til sidste løb, for når man først er her, så bliver man grebet af stemningen og vil have det hele med.

Vi har mange tilbud til børnene ud over de altid populære staldbesøg.

Om sommeren har vi på de største løbsdage ponyridning ude ved den meget populære og næsten ny-anlagte udendørs legeplads.

Indendørs i stueplan blev vores nye aktivitetsrum for de unge indviet den 2. oktober 2005 af tidligere Rådmand Flemming Knudsen, som er stor travfanatiker. Det består af et legerum, en hjemmebiograf med rigtige biografsæder, samt en lille computerafdeling med adgang til internettet og diverse spil. Indretningen har kunnet lade sig gøre, da JVB har en sponsoraftale med OK Benzin & Olie. I Biografen vil der på løbsdage fredag aften blive vist Disneyshow og efterfølgende film for aldersklassen 5-12 år, typiske en tegne- eller en familiefilm.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt