Djurs Sommerland

Tigeren 620x410px normal620
Djurs Sommerland
Randersvej 17
8581 Nimtofte
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland fire år i træk – og prøv Tigeren, årets vildeste nyhed og Danmarks største Gyro Swing.

KÆMPE NYHED 2019: Tigeren – Danmarks største Gyro Swing
Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er den hurtigste og højeste forlystelse i Djurs Sommerlands historie. Med en topfart på 100 km/t og en svinghøjde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også godt nyt for de fartglade små. Glæd jer til de to sjove familieforlystelser, Jungle Rally og Safaribussen.

Bondegårdsland – for både børn og legeglade voksne
I det store Bondegårdsland, med hele 10 forrygende forlystelser, er der fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med. Oplev f.eks. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner
I DrageKongen er der garanti for sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalin-sus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser
Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 25.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Priser: 275 kr. (4. maj-23. juni) og 295 kr. (24. juni-20. oktober).

www.djurssommerland.dk

Kilde: www.djurssommerland.dk

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Teresa

vi skal helt sikkert slappe så meget af som muligt, besøge bedsteforældrene og så en tur i Legoland. Kunne være lækkert at supplere med en tur i Djurs sommerland og sammenligne deres halloween-festligheder.

karen

hej i efterårsferien skal vi i sommerhus, samle bog og kastanjer, hygge os, læse HC. Andersen, sammen med bedstemor og bedstefar. Men hvis vi vinder en tur til Djurs Sommerland, så vil vi også besøge oldemor i Randers. Og rigtig nyde turen måske må vi prøve juvelen denne gang.

Rikke

Vi skal en tur til Jylland, så en tur i Djurs sommerland, ville sætte prikken over i'et.

Lykke

Vi tager på Jyllandstur og besøger gode venner og familie. De havde netop foreslået Djurs Sommerland, så hvorfor ikke prøve lykken:)

Sara

I efterårsferien har vi ikke de store planer, men vi ser alle frem til at skulle være sammen, 24 timer i døgnet med hygge, gode lege og samtaler. Og hvem ved hvad vi måske finder på i løbet af ugen.... og Djurs sommerland har vi aldrig været, men det er et hedt ønske blandt ungerne; specielt min 5-årige dreng, der lige i år har opdaget rutchebaner;-)

mette

Vi skal besøge Bedsterne i Jylland og har flere gange snakket om at vi skal prøve DjursSommerland med vores piger på 5 & 8 år. Så måske det bliver i år vi gør alvor af det:-)

Lise

Ihhhh. Vi skal i sommerhus på djurs i vores sommerferie, så det kunne jo være fantastisk at tage i sommerland og prøve JUVELEN.

Tanja

Juvelen :-) Uhhh den lyder god!

Karina

Juvelen er Danmarks længste og bedste rutsjebane:)

Dorte

Juvelen er navnet - blot en blandt mange RIGTIG gode forlystelser i Djurs - eneste minus er at det ligge så langt væk :-))

Anna

Den længste rutchebane hedder Juvelen, den gad Oskar og jeg godt køre en tur i... Igen og igen...

suzane

Djurs sommerland er bare fantastisk .....vi har besøgt det i både solskin og silende regn og stadig fantastisk

Caroline

For mig er det ren nostalgi at være i Djurs Sommerland. Der er selvfølgelig sket meget i Djurs Sommerland over de sidste 25 år, men det jeg kunne lide som barn, er også det der tryllebinder mine børn. Djurs Sommerland er ikke et rent tivoli-land hvor man bare sætter sig ind i en forlystelse og får ture. Her er nemlig meget mere at komme efter. Trampoliner, fantastiske legepladser (som fx. den i Texas Town legeland) eller Karlos Køreskole i Lilleputland er blandt mine børns favoritter. Hele familien sluttede af med en gyngetur i den store træstamme-gynge, hvor man sætter selv fart. En perfekt afslutning på en dag med masser af flash-backs til barndommens oplevelser i Djurs Sommerland. En lille bonus-oplysning: Når man køber halogen-balloner i Djurs Sommerland er snoren sat fast til en tung metalring, så man undgår det store ramaskrig når ballonen flyver til vejrs (er sket alt for mange gange hos os).

David

Dyrt af h... til, men til gengæld også helt i særklasse, hvad forlystelserne angår. Stikker så klart Bon Bon Land og lignende

susanne

- Super godt, meget for de mindre børn, glæder os til de åbner igen :0) (hvis en i familien er medlem af 3f kan man en enkelt dag om året kan man komme afsted til 55 istedet for de normale 190, ell. lign., og naboen, bedsteforældre er velkommen til samme pris)

Natascha

Har ikke besøgt sommerlandet siden jeg var barn, men til gengæld har jeg besøgt det mange gange ;-) Det er nok mit foretrukne sommerland - især på grund af det helt fantastiske vandland ;-)