Oline.dk

Picture 5 normal620
Oline.dk
0-6 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

DR.DK/Oline er DRs websted for små børn og et unikt tilbud til de små børn og har vundet flere priser for sin måde at kommunikere med børnene.

På Olines Ø kan de små børn udforske, spille spil, høre historier på Oline Radio og se børne-tv. Det er også her, at børnene kan møde Bamse, Kylling og Ælling, Kaj og Andrea og mange, mange andre af de figurer, de kender fra tv.

Olines Ø åbner i fuld skærm og uden browser-kontrol. Det betyder, at børnene kun kan navigere rundt i Olines univers, og de har derfor meget svært ved at komme i kontakt med indhold, der ikke er beregnet til dem.

På Øen forklarer og hjælper Oline børnene med at finde rundt, så de mindste børn, der ikke kan læse, kan navigere på hjemmesiden på egen hånd.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Min splint er endnu for lille til online, men jeg har været inde og kigge, bare lige for at forberede mig lidt - fordi hun er nemlig helt vild med Oline, når hun optræder i div. børnebøger...

Mette

Min yngste elsker at sidde og synge med.

Aina

Min ældste datter har været trofast bruger af Oline i flere år. Til at starte med havde hun brug for en voksen ved sin side. Men nu navigerer hun totalt hjemmevant rundt.

Natascha

Vores søn på 4,5 år har for et par måneder siden for første gang stiftet bekendtskab med Oline, og han var i starten ikke til at rive væk fra skærmen...nu interesserer det ham ikke rigtigt længere, måske det fænger sådan periodevis...

Camilla

Min datter elsker at lytte til historier og se klip fra ældre børnetime programmer. Derudover er der forskellige spil som også bliver flittigt benyttet.

Alt i alt en god hjemmeside som dog ikke bliver specielt opdateret, så med tiden kan den godt blive lidt kedelig.