Legeland Langenæsstien

Legeland langen s 2 normal620
Legeland Langenæsstien
Langenæsstien 6C
8000 Århus C
Se kort
0-6 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

At træde ind i Legeland, er som at træde ind i en tredimentionel billedbog, en skov af sanseindtryk, der indspirerer til leg. Et overflødighedshorn af muligheder og udfordringer.

Der er teaterscene med udklædningstøj, dukketeater, bøger, spil, planter, dukkehus m.m., og mulighed for at tegne, male, klippe og klistre.

Og ikke mindst et stort stort klatrestativ med pudebassin der er fyldt med eventyrfigurer, som udfordrer og stimulerer børnenes fantasi og motoriske evner. Alt sammen i velour og håndsyet, mange af figurene er lige så store eller større end børnene selv. Legeland er et unikt og udfordrende fri- og legested for børn og voksne, hvor børnekulturen er i højsædet.

Er storebror eller storesøster ældre end 6 år - så er de stadig meget velkomne i Legelandet. Pudebassinet er dog kun for de mindste, men der er masser af spændende ting at give sig i kast med.

OBS: Legeland har lukket alle ferier, inkl. sommerferien!!!
(Legelands ferier følger skolernes i Aarhus).

Der er herefter åbent mandag til fredag fra 9.30-15.00. Minus den sidste fredag i måneden.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Susanne

Duften af nybagt chokolade kage bød os velkommen sammen med den ansvarlige for Legeland. Det kæmpe pudebassin var en fryd for min søn, og efter at have spist madpakken under hyggelig samtale med nogle af de andre gæster, fik vi gang i nogle af alle legesagerne der findes.
Særdeles godt sted at tage hen, hvis man har brug for en indendørs aktivitet.
Der findes desuden flere dyr på legepladsen udenfor.

Dorthe

FANTASTISK sted både for store og små.
Elsker at komme der med en god veninde og se vores unger hygge sig eller bare med min datter alene. Kan klart anbefales!