Fysisk Form

Underside r3 c3 normal620
Fysisk Form
Vesterbrogade 95A
1620 København V
Se kort
0-1 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Det er slut med dårlige samvittighed. Her hos Fysik Form kan man komme og træne, når det passer en. Ikke noget med at købe dyre årsabonnementer som man aldrig får brugt. Her køber du et kort med 10 klip til 550 kr. Der er barnevognsparkering – også for sovende babyer. Der er efterfødselstræning fire gange om ugen. Træningen bliver varetaget af en uddannet fysioterapeut. Der er mulighed for at amme i et sofahjørne før eller efter træningen, og der er skifteplads på toilettet.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

kindbynature

Var lige inde for at tjekke det ud, men det er da et forkert link der henvises til? Man kommer nemlig ind på den her side...!??

Marie P.

Kan klart anbefales, hvis du trænger til at få pulsen op og træne relevante muskelgrupper. Man stater med ca. en halv times konditionstræning efterfulgt af ca. en halv times styrkelse af musklerne. Det er helt ok at amme og lidt større børn kan kravle rundt. Børnene kan tages med ind, stå lige uden for døren eller uden for i den friske luft. Stedet er meget behageligt, og ikke som i et typisk fitnesscenter. Der er hold mandag til fredag med start enten kl. 10 eller 11, så glipper det den ene dag, kan man altid gøre det dagen efter.