PostBox på Postgrunden

Postbox a2 ny resized normal620
PostBox på Postgrunden
Sommerstedgade 24
1718 København V
Se kort
Alle
0/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Ny udendørs kulturoase på Vesterbro med plads til alle.

Postgrunden har i lang tid været lukket for offentligheden og stedet har stået tomt i de sidste par år. Nu har Designerspace fået muligheden for at forvandle den store parkeringsplads på Postgrunden til en midlertidig kreativ oase midt i byen. Den 6. maj byder Designerspace velkommen til et nyt midlertidigt byrum i København.

I takt med at vejret bliver bedre, rykker Københavns borgere automatisk ud og indtager byens rum og på den måde gør byen mere levende. Med dette projekt prøver vi at sætte nogle kreative rammer for brugen af dette nye byrum. Visionen er skabe et byrum der der ligger vægt på fællesskab igennem aktiviteter, design og kultur.

Designerspace har igennem de sidste år fokuseret på at lave weekends kunst- og designmarkeder for upcoming kunstnere og designere. Dette projekt giver mulighed for at facilitere endnu flere kunstnere og kulturprojekter på ét samlet sted over en længere periode end en weekend, samt at skabe et kreativt netværk for både kunstnere og kulturaktører samt besøgende.

Udover at byen vil rumme en masse containere med kreative værksteder, butikker og show rooms, vil der også være spise- og drikkesteder samt en masse kulturarrangementer som f.eks. DovneSøndage med brunch og børneworkshops, Copenhagen Jazz Festival, TorsdagChill, Rita Blå's loppemarked mm.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.