Mercantor ApS

Mercantor aps logo primary article
Mercantor ApS
Slotsgade 53, 2. sal
3400 Hillerød
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Er du erhvervsdrivende, og vil du gerne have 100% styr på din økonomi uden at give afkald på dine egne arbejdsopgaver? Vores virksomhed, Mercantor, specialiserer sig i håndtering af regnskaber for alle slags virksomheder.

Vi holder styr på det økonomiske aspekt af din virksomhed. Vi beskæftiger os bl.a. med: Årsopgørelse, momsregnskab og budgetplanlægning. Økonomi kan ofte være svært at forstå og af denne grund kan det være gavnende at modtage råd og vejledning af en professionel revisor.

Når du vælger Mercantor som samarbejdspartner, er du sikret en økonomiansvarlig, der kommunikerer i et letforståeligt sprog. Alle vores ansatte praktiserer deres fag på et yderst højt niveau, hvilket sikrer dig en sikker og kompetent økonomisk løsning. Samtlige løsninger tilpasses den individuelle kundes behov.

Mercantor har adresse på Slotsgade 53, 2. sal, 3400 Hillerød. Du finder let en parkeringsplads til bilen, men du kan også tage bus eller tog. Har du brug for flere oplysninger, kan du altid tage kontakt til os gennem kontaktformularen på vores hjemmeside eller på vores telefonnummer 70 28 10 14. Vi glæder os til at varetage din opgave.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.