CT Denmark

Chiptuning danmark logo normal620
CT Denmark
Nyholms Allé 45
2610 Rødovre
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Føles din bil sløv og langsom, og mangler du køreglæde i din hverdag? I så fald er tuning måske løsningen for dig. CT Denmark er certificeret dansk leverandør af chiptuning bokse og Pedalbox, så du kan få lidt ekstra power i din motor.

CT Denmark tilbyder tuning med produkter af mærket DTE SYSTEMS, der er af den højeste tyske kvalitet. Får du din bil tunet hos os, vil du ikke blot få flere hestekræfter, men også en bedre brændstoføkonomi, idet du får flere kræfter ved lavere omdrejninger, og dermed kører længere på literen.

Vi leverer boks tuning, Pedalbox og lastbil tuning. Alle bokse er elektroniske og fastkobles med et kabel. Installationen af boksen er simpel og boksen kan til hver en tid frakobles, hvis man vil tilbage til de oprindelige indstillinger.

Forskellige biler kræver forskellige tunere, da produkterne skal tilpasses bilens motor. Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer til din bil? Så står vi hos CT Denmark klar til at hjælpe dig. Vi har adresse på Nyholms Allé 45, 2610 Rødovre, og du er altid velkommen til at kigge forbi, at kontakte os på tlf. +45 28 10 10 09 eller at sende os en mail på info@ctdenmark.dk. Vi ser frem til at forbedre din køreglæde gennem tuning.

CT Denmark
Nyholms Allé 45
Rødøvre, 2610
28101009

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.