Segway Cruise Copenhagen

2dsc 0030 normal620
Segway Cruise Copenhagen
Langelinie All 58
2100 København Ø
Se kort
10-18 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Lej en Segway i København med guide og tag på en sjov tur igennem hovedstaden med Segway Cruise Copenhagen. Man starter/slutter turen fra Langelinie som betyder at der er masser Segway kørsel i traffik-fri zone. Der er en stor plads ude foran hvor man bliver individuelt trænet og kan øve sig i fred og ro før man tager afsted!
Hvis der er børn under 12 år, kan Segway Cruise også planlægge en hel speciel rute der ikke kommer ud i trafikken og eventuel på de mindre Segway modeller. Segway Cruise har nemlig alle de nyeste modeller, og erfarne guides til at give dig en sjov, sikker og mindeværdig oplevelse.
Du kan også få arrangeret et privat event eller privat tur med Segway Cruise Copenhagen. Vi har masser ideer og kører glædeligt ud i hele landet.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Kasper

Vi var ude med Segway Cruise i juleferien. Mor, far og to teenage sønner der simpelthen havde sådan en sjov tur med Mathias som guide. Det var rigtig sjovt for os alle at køre og vi havde turen helt til os selv. Mathias passede godt på os (især mig som var lidt nervøs i starten) og det var en rigtig fin tur. Det vil vi helt sikkert prøve igen til sommer.

Sandra

Segway Cruise arrangerede en rigtig fin fødselsdagsgave til min datter, søn og mor der var ude at køre på Segway. De lavede en speciel rute der ikke var i traffik og nogle sjove lege på deres bane med nogle andre Segway produkter som min søn var helt pjattet med! De ligger ude på Langelinie og det er så fint et sted at starte. Ingen traffik og masser parkering.
Service niveau var helt i top og kan stærkt anbefale dem.