Littleroom.dk

Littleroom.dk t jstativ normal620
Littleroom.dk
0-5 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Littleroom.dk er en dansk webshop for kommende og nybagte børnefamilier med kontor og lager i Aarhus (Viby). Shoppen designer og sælger moderne og funktionelt interiør/living til børn og børneværelset i eget mærke Littleroom.

Hos Littleroom.dk finder du interiør til børneværelset der følger trenden i markedet. Her finder du lækre tipitelte til børn, opbevaring til legetøj, uroér, legetæpper mv. Alt i eget brand Littleroom.

Vi værdsætter den gode dialog tilstræber til enhver tid at yde den bedste service, rådgivning og levere et godt produkt, der tilføjer værdi til børnefamilien i form af glæde, leg, udfordring, kreativitet og læring.

Vi glæder os til at møde dig på Littleroom.dk

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

René

Hej læser,
Jeg René og er medstifter webshoppen www.littleroom.dk og vil hermed gerne byde dig velkommen. Littleroom.dk blev lanceret i marts 2015. Vi henvender hos til danske børnefamilier, der værdsætter kvalitet, dansk design og god naturligvis service.

Idéen bag etableringen Littleroom.dk er at skabe et univers af lækre og moderne produkter, der gør det muligt for enhver dansk børnefamilie at skabe et skønt og hyggeligt rum for deres børn til gode priser.

Vi håber at du elske Littleroom.dk
Vores vision er at skabe en webshop fyldt med lækkert interiør fremstillet i et enkle materialer i et stilrent nordisk design til fantastiske priser. Med et stort fokus på trenden i markedet sætter vi en ære i at tilbyde produkter der følger nutidens design til markedets bedste priser.

Har du allerede handlet hos Littleroom.dk, så håber jeg, at du vil dele din oplevelse her på siden. Det vil glæde os at få din feedback:-)