Hvidovre Kirke | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Hvidovre Kirke

Legestue08 normal620
Hvidovre Kirke
Hvidovre Kirkeplads
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Hvidovre kirke har rigtig mange gode tilbud til børn, unge og forældre. Der er bl.a. legestue, pigekor og familie torsdage.

Legestue.
Legestuen er et musikalsk og rytmisk tilbud for børn i alderen 0 til 3 år. I dag ved man, at musik har stor betydning for barnet, fordi musik og sang stimulerer barnets udvikling og evne til at lytte, samarbejde og koncentrere sig. Legestuen indeholder salmesang, ældre og nyere børnesange, danse, rim og remser, rasleæg og sæbebobler.
Der er Legestue hver tirsdag kl. 10.00-12.30 med sang og rytmik kl. 11.00 til 11.30. I legestuen vil der være legetøj, bløde vattæpper på gulvet og skifteunderlag. Kaffe, te, saftevand, brød og frugt ad libitum koster kr. 5.-. Legestuen holdes i Hvidovre Kirkes sognehus.

Fredagsklub.
En klub for børn i 4., 5. og 6. klasse der mødes hver fredag kl.13.00/14.00 – 15.30.
Er du til skattejagt i kirkens lokaler, kan du lide konkurrencer, vil du høre sjove og alvorlige historier og lave kreative ting som f. eks. lys, læderpunge og lamineringsbilleder? Så er fredagsklubben noget for dig.
Når vi mødes går den første time med hygge, spil og snak. Selve programmet begynder først kl. 14.00, så de som har fri fra skole kl.14.00 kan nå at være med.
Der vil være et fast program for hver fredag, men I som går i klubben skal også være med til at bestemme hvad vi skal lave. Du skal kun tilmelde dig klubben den første gang du kommer, og ellers bare møde op når du har tid og lyst.

Pigekor.
Hvidovre Kirkes pigekor består 8-10 sangglade børn, der får gratis undervisning af organist og korleder Vibeke T. Evald.
Børnene, der synger i koret, lærer hvordan man bruger stemmen rigtigt, og de får et grundlæggende kendskab til noder, samtidig med at de træner rytmik og bevægelse.
Koret medvirker ved familiegudstjenesterne, luciaoptog i december samt ved den store påskemusical, der opføres sammen med kirkens konfirmander. Hver sanger får kr. 50,- pr. medvirken.
Interesserede piger fra 8 år kan kontakte korleder og organist Vibeke T. Evald på telefon 3675 0836 eller maile til vte@hvidovrekirke.dk

Familietorsdag.
Familietorsdag er en kort mini-gudstjeneste for små børn og deres familier med efterfølgende aftensmad til overkommelige priser. Familietorsdag begynder i kirken med musik og bibelhistorie og efterfølgende børnevenlig aftensmad. Der er Familietorsdag den anden torsdag i måneden.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt