Kløvermarken Naturværksted

Kløvermarken normal620
Kløvermarken Naturværksted
Kløvermarksvej 35
2300 København S
Se kort
2-14 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

Et økologisk naturprojekt for børn og voksne i hjertet af København. Naturværkstedet Kløvermarken strækker sig over 5000 kvadratmeter, og omfatter en fantastisk naturlegeplads samt et naturværksted, som ligger lige ved Christianshavns ydre voldgrav. På området findes klatrelandskab, bålpladser, en regnvandssø, en såkaldt urtespiral og meget mere.

Der arrangeres løbende offentlige weekendarrangementer, hvor børnefamilier kan lege og eksperimentere med natur, miljø, energi og vand. Alle aktiviteterne er gratis. På hverdage er Naturværkstedet kun åbent for Københavns institutioner og skoler, eller efter særlig aftale.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Johann

Smukt sted i alle årstider. Utallige muligheder for leg og sjov. Voksne kan også slappe af da det er et meget trygt sted for unger. Jeg kommer der tit med tre til fire unger fra min vuggestue.... Og tiden flyver afsted, uden tvivl en perle som skal bevares ligesom resten af voldanlægget.

S

Fantastisk lille oase tæt på byen. Stedet er fyldt af små kroge og hemmelige stier, der kan udforskes.

Joy

Alle københavnere med børn burde kende denne perle (dog helst ikke på en gang.... :-)). Det er en rigtig naturlegeplads hvor der er tænkt kreativt og tænkt naturligt.