CinemaxX, København

Cinemaxbio normal620
CinemaxX, København
Fisketorvet Shopping Center
1560 København V
Se kort
4-12 år
60/75 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Biografen i Fisketorvet Shopping Center viser film for de 4-12 årige. Filmene vises på børnevenlige tidspunkter, og har man lyst til at få mere ud af oplevelsen, kan man besøge Fisketorvets legeland og få et happy meal til billige penge med sin biografbillet. Salene er gode og luksuriøse med bløde sæder og elevator bagest i salene. Er man i bil, er der gratis P-pladser i op til 3 timer. Se hjemmesiden for program.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anny

Var inde og se Hotel ..... med mit barnebarn Mads. Vi syntes begge vi havde hygget os, med en sjov film. Vi vil prøve det igen :-)

Dorthe

Tak for en god tur til Cinemaxx i snestormen i søndags. Filmen var et hit hos både mor og datter :)

Caroline

Selv, tak - skønt at høre at I nød klubevent og filmen :)

Mette

Zambezia kan anbefales - Tak for i dag :)

Camilla

Super hyggeligt arrangement i dag til Zambezia :)

Mette

Skøn biograf, som jeg også ofte besøger ifm. fagseminarer og events. Desværre er parkering lidt akavet, da man kun kan få 3 timer... og P-vagterne er hurtige!

Camilla

God biograf som afholder gode arrangementer for børn og voksne - Cinemaxx har også en ganske udemærket babybio hvor onsdag hvor det er nemt at have barnevogne med :-)

maria

Stor god biograf, ungerne syntes det var fantastisk

Tina

en god biograf som har de ting den skal ha

Chris

Hyggelig biograf med god lyd og lækre sæder og samtidig både børnevenligt og kærestevenligt alt afhængigt af i hvilken henseende man tager derind for.. babybio har de også , endnu et plus.. Efter man har hentet billeterne, hvis man tager en tidlig eftermiddags forestilling, kan man lige ose en tur i centeret, eller gribe en bid mad.. Baby bio er også et lækkert plus.. Den eneste bio jeg altid vælger, når jeg får lov at bestemme :D

Iben

dejlig biograf med komfortable sæde og nemt at se fra stort set alle pladser

Mie

Jeg elsker at gå i biografen og vælger allerhelst Cinemaxx. Fordi - man kan parkere sin bil let og problemfrit. Det er dejlige store sale. Gode brede sæder. Fantastisk lyd. Så laver de iøvrigt nogle rigtig gode arrangementer med BT såsom Tøsetorsdag hvor kvinder inviteres til VIP premiere med goodiebags mm. 1. torsdag i hver måned. Jeg skal helt sikkert med min søn ind at se Smølferne en af dagene..

Nicolai Gøtze

Et godt sted med et bredt udvalg af film, når det kommer til babybio

Lotte

Vi ender næsten altid i yndlingsbiografen Cinemaxx, selv om vi bor tættere på andre biografer. Godt miljø for børn & fine sale.

Anja

Klart den bedste biograf i København når man har børn med. Det er nemt at komme dertil både i bil og med offentlig transport. Der er mange sale, og dermed mange film at vælge imellem. Hjemmesiden er let at finde rundt på, og deres medlemsklub giver rigtig gode fordele. Sæderne i biografen er rigtig gode, og man har dejlig meget benplads. Vi har flere gange benyttet deres tilbud i samarbejde med Mc'Donalds, hvor man får happy meal og bigrafbillet i en pakke, til børnefødseldage.

Pernille

Dette er klart vores favorit biograf .. Gode muligheder med både offentlig og privat transport .. Mange sale - derved stort udvalg af film og babybio er super godt :)

pia volder

Super god biograf meddejlig børnevenligt miljø

Katrine

Vores favoritbiograf selvom Palads ligger meget tættere på hvor vi bor...men én af grundene til at vi vælger Cinemaxx er, at vi altid sidder godt. Der er god plads både til siderne, foran og bagved når man sidder i salen. MEN det aller vigtigste er at lærredet altid er stort og at følelsen af at være i biografen er der.. Det synes jeg nemlig er super ærgeligt med f.eks Palads, hvor vi tit er endt i sal på størrelse med vores stue og med et forvokset tv forenden. Det er en lidt tam fornemmelse for de samme penge...
5 stjerner til Cinemaxx herfra

Iben

God biograf, med mange forestillinger og gode faciliteter

Stine Zenia

God bio til babybio! Der er både god plads inde i salene og til vognene ude i foyeen. Og så er der en kaffe med i billetprisen ;)

Pernille

Jeg synes det er en rigtig god biograf - bla. til babybio.
Det er rigtig fint at man kan parkere sin barnevogn udenfor biografen med et nummer - personale der holder øje og kalder hvis der grædes... selvfølgelig også godt man kan have baby med ind. Jeg synes også det er fint med "telia tirsdag" - der er dog ofte kø til køb af billetter.

Camilla

Vi er super glade for at gå i biffen og det bliver altså tit i Cinemaxx. Der er gode sale, mange forskellige film at vælge i mellem og gode parkerings muligheder.

Caroline

Peddersen og Findus 3, Nissemaskinen kan virkelig anbefales. Udover at være et meget fint juleeventyr er den befriende humoristisk. Viggo (knap 2) og Flora (4) var helt opslugte i den godt 1 time lange film.

Maria

Har været i Minimaxx med min datter. Filmene er ikke nye børnefilm, men det er børnene ligeglade med - det at være i biffen er i sig selv en stor oplevelse for dem :o)

Pernille

Fin biograf :O)

Tilde

Udemærket biograf, både til babybio og til de lidt større børn, gode puslemuligheder og Microovnen er fantastisk.

laila

En god rummelig babybio. Kan godt anbefales trods den lidt store kolde indretning stemningen der har.

Marie P.

Biografen er meget rummelig og sæderne rigtig behagelige. Man kan vælge at sidde på en række, hvor babyen kan ligge på et tæppe eller i liften foran en. Det kan også anbefales at tage et sæde yderst i en række, skærmen er ca. midt for, hvis babyen er lidt urolig, så man har mulighed for at komme op at stå uden at genere for meget. Der er dog plads til både babygråd og babypludren. I prisen (55 kr.) følger en kop kaffe.

Ditte

Jeg har prøvet en gang at være der med min datter, da hun var 2½ måned, så en krimi. fint ift at man kan have barn med ind og at der var plads til lidt gråd og leg. Samtidig fedt at der er mikrobølgeovn

Caroline

Jeg var med min datter på godt 2 år inde og se Hayao Miyazakis 'Kiki - den lille heks'. Medierådet fraråder forældre at tage børn under fire år med i biografen, men min datter var altså klar til biografoplevelser allerede som 2-årig. Hun var helt opslugt i halvanden time og havde en god oplevelse. I stedet for at vente til barnet er 4 mener jeg, at man selv kan vurdere om ens barn er klar til det. Man skal selvfølgelig vælge en film der passer til barnets alder, men man skal også overveje at vente med at gå ind i biografen til filmen starter. Min datter kan godt blive bange for reklamerne der ikke altid tager hensyn til børnenes alder.