Baggårdteatret | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Baggårdteatret

Bagg rdteatretbesk ret normal620
Baggårdteatret
Caroline Amalie vej 26
5700 Svendborg
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

BaggårdTeatret har i godt og vel 50 år ønsket at bevæge sin samtid med rå, rørende og relevante teaterforestillinger, med ankeret solidt plantet på Sydfyn.

Det er i forlængelse af denne tradition, at vi, der i dag bemander teatret, sætter fulde sejl for at bevæge os mod nyt og uopdaget land. Og du er inviteret med om bord!

Traditionelt har baggårde været hjemsted for leg, boldspil, vasketøj, toiletbesøg, sladder, slagsmål, lugte, lirekassemænd, skærslibere, landevejsriddere, musikanter, gøglere, graffiti, hærværk, mord, voldtægt og hjemløse, der finder ly for natten. Kort sagt, livet.

Her skal vi skabe mangfoldige oplevelser, der alle har det til fælles, at de aldrig kan genkendes i udtryk, men altid på indtryk, for oplevelsens skyld: Det er uhåndgribeligt, det er flygtigt, det er råt, det er pirrende, det er provokerende, det er poetisk, det er bevægeligt, det er interaktivt. Det er lavpraktisk højteknologi med følelser sat på jorden for at få os til at tænke, reflektere og mærke. Det er teater. Værsgo at springe ud og dykke ned. Du risikerer kun at blive bevæget.

Velkommen i BaggårdTeatret!

Jakob Bjerregaard Engmann

Teaterchef

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt