Anemonen

Ensemplet normal620
Anemonen
Suhmsgade 4
1125 København K
Se kort
2-12 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

I snart 30 år har Anemonen formået at betage, henrykke, glæde og overraske både små og store størrelser med sine professionelt opsatte børneteaterstykker og dygtige skuespillere. Teatret er lidt af en institution i børneteaterregi, og publikum kommer trofast igen og igen for at nyde de mange varierende forestillinger. I de hyggelige omgivelser findes også en café, der typisk har åbent en time før og efter en forestilling – og lige udenfor teatret, på Hauser Plads, er en rigtig god legeplads.

Billetpriser:
Voksne - 135,-
Børn (0-25 år)- 65,-
Anemonebarn - 40,-
Anemonevoksen- 115,-
Børn gruppe (min. 6 personer) 40,-
Voksen gruppe (min. 10 personer) 95,-
Pensionister - 115,-
Studerende over 25 - 85,-

Medlemmer af Børn-i-byen får rabat på Anemonen: Børn 40,-/voksne 105 kr. Rabatten opnåes ved bestilling af billetter på teatrets billetkontor og med fremvisning af gyldigt Børn-i-byen medlemskort i indgangen på teatret.

Billetkontoret er åbent tirsdag-torsdag kl. 9.30-15.30, fredag kl. 10-14. Billetter kan også bestilles via teatrets hjemmeside.
www.anemoneteatret.dk

Familier, der melder sig ind i Anemoneklubben, får rabat på billetterne, en plakat fra teatrets forestillinger og saft eller kaffe i cafeen.
Læs mere om anemoneklubben på Anemone teatrets hjemmeside her...http://www.anemoneteatret.dk/anemoneklub-om-klubben-galleri.html

Har man et abonnement hos Ta-i-teatret, får man rabat og kan bestille billetter direkte via ta-i-teatret.dk

NB: ANEMONEN TAGER DERES ALDERSBEGRÆNSNINGER ALVORLIGT. OVERHOLD DEN NEDRE ALDERSGRÆNSE - for børnenes skyld. Teatret afviser børn der er for små/samt babyer i indgangen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Anemone Teateret er altid et sikkert hit!
Jeg benyttede denne gang klubtilbuddet og tog min datter (5 år) med ind at se Don Q. Og det kan KLART anbefales - også til de mindre. Forestillingen var sød og sjov og rummede alligevel en masse elementer, som satte mange spørgsmål i gang hos min datter og dermed afstedkom en lang snak på hjemturen. Derudover er huset skøn at komme i - en herlig café, godt uderum mv. Endelig er det bare SUPER billigt - billetpriser, plakater (10-20 kr), kaffe. Herligt.

Pernille

Synes dette sted er fantastisk især pga størrelsen .. Småt og derved intens oplevelse :) forestillingerne er også rettet imod de mindste

Cathrine

Det er bare et super hyggeligt lille børne teater - et lille børne univers. Og så er det dejligt med den lille café, hvor man kan spise madpakker og drikke en kop kaffe bagefter.

Camilla

Herhjemme elsker vi bare at komme på Anemone teatret :o)

Trine

Et rigtig hyggeligt teater. Skal der ind i morgen og min datter elsker at komme der så vi glæder os.

Camilla

Vi har været inde og se flere forskellige forstillinger og det har bare skabt lykke hver gang - det kan kun anbefales :o)

Betina

Jeg har været der både privat med også gennem mit arbejde (med børn...he he)
Og hver gang har det været top prof....

Børnene "sluger" forestillingerne rådt...skuespillerne er super gode og prof...

Sandra

Vi har været inde og se "En engel i min lomme" og min datter på 3 år var meget opslugt af forestillingen, og det var et stort hit, at børnene efterfølgende kunne hilse på skuespilleren. Det skal vi helt sikkert prøve igen.

Betina

Enig i de andre...

Et lille teater med god hygge og intensitet... :-)

pia

Jeg har 2 piger henholdsvis 5,5 og 4 år. På nogle af mine fridage,nyder vi at gøre noget sammen. Og ét af de steder hvor vi gerne vil tage hen,er Amenone teatret! Det emmer af intimitet og mine børn føler de er med i forestillingerne:-) senest var vi inde og se "Karius og Baktus",som lavede en livlig opsætning af den gamle fortælling. Det begejstrede mine børn at hilse på de 2 tand banditter efter forestillingen:-)

Pernille

Synes det er et super fint sted. Det er ikke så stort men derfor er oplevelsen også mere intens.... kan klart anbefales :O)

Camilla

Jeg havde min datter med til en forstilling da hun var 3 år. I starten var hun lidt utryg, men som forstilling skred frem blev hun mere og mere grebet af det. Bagefter showet måtte hun altså bare og hilse på skuespillerne :o)

Anonym

forestillingerne er søde, sjove og med en god og let forståelig morale. Men den lille hyggelige cafè er bestemt også en del af oplevelsen. Der sælges dages ret og et lille udvalg at slik og kage. Der er bøger og legetøj som børnene kan hygge med mens de voksne drikker kaffen færdig.

Caroline

eg var inde og se en forestillingen "Spring ud efter månen" med min datter på 2 år (forestillingen var for 2-5 årige). Alt i alt var hun ret opslugt af forestillingen som blev udført af en enkelt person, og en masse dukker/rekvisitter. Når rekvisitterne ind i mellem ikke var på scenen kørte der et "lysshow" på bagvægen som kedede hende ret meget. Til gengæld var hun helt i hopla efter forestillingen hvor vi drak saft og legede i teatrets meget hyggelige cafe, der har fint legetøj til mange aldersgrupper.