Anemonen | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Anemonen

Glade b rn l ber over g rd normal620
Anemonen
Suhmsgade 4
1125 København K
Se kort
2-12 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

I snart 30 år har Anemonen formået at betage, henrykke, glæde og overraske både små og store størrelser med sine professionelt opsatte børneteaterstykker og dygtige skuespillere. Teatret er lidt af en institution i børneteaterregi, og publikum kommer trofast igen og igen for at nyde de mange varierende forestillinger. I de hyggelige omgivelser findes også en café, der typisk har åbent en time før og efter en forestilling – og lige udenfor teatret, på Hauser Plads, er en rigtig god legeplads.

Billetpriser:
Voksne - 135,-
Børn (0-25 år)- 65,-
Anemonebarn - 40,-
Anemonevoksen- 115,-
Børn gruppe (min. 6 personer) 40,-
Voksen gruppe (min. 10 personer) 95,-
Pensionister - 115,-
Studerende over 25 - 85,-

Medlemmer af Børn-i-byen får rabat på Anemonen: Børn 40,-/voksne 105 kr. Rabatten opnåes ved bestilling af billetter på teatrets billetkontor og med fremvisning af gyldigt Børn-i-byen medlemskort i indgangen på teatret.

Billetkontoret er åbent tirsdag-torsdag kl. 9.30-15.30, fredag kl. 10-14. Billetter kan også bestilles via teatrets hjemmeside.
www.anemoneteatret.dk

Familier, der melder sig ind i Anemoneklubben, får rabat på billetterne, en plakat fra teatrets forestillinger og saft eller kaffe i cafeen.
Læs mere om anemoneklubben på Anemone teatrets hjemmeside her...http://www.anemoneteatret.dk/anemoneklub-om-klubben-galleri.html

Har man et abonnement hos Ta-i-teatret, får man rabat og kan bestille billetter direkte via ta-i-teatret.dk

NB: ANEMONEN TAGER DERES ALDERSBEGRÆNSNINGER ALVORLIGT. OVERHOLD DEN NEDRE ALDERSGRÆNSE - for børnenes skyld. Teatret afviser børn der er for små/samt babyer i indgangen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér