Riddersalen

Riddersalen foto dennis westerberg  1  normal620
Riddersalen
Allégade 7-9
2000 Frederiksberg
Se kort
1-12 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Frederiksberg Kommunes lille storbyteater – Teatret Riddersalen – producerer og spiller forestillinger hvor nutiden tager fortiden ved hånden med humor, dybde og kant for børn (0-12 år) og familier.
Vi producerer egne forestillinger, turnerer rundt i hele Danmark, og håndplukker gæstespil fra teatre, hvis forestillinger vi synes, at I skal opleve.
På gensyn!

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Trine

Har været inde og se åbent hus med min pige på 1 1/2 og det var lge det længste plus historien er til børn der er ldt ædre vil nok sige fra 2 år og op efter. Hun fik noget ud af det men lige lille nok

Ditte

Vi har også været inde og se Barnevognen. Det var første gang for Alba på 2 år - og hun var helt optaget af forestillingen. Virkelig godt.
Super hyggeligt og lille teater.

Mette

Ref. nedenfor: Det var en stor oplevelse at se min datter i teatret for allerførste gang. Forestillingen gik allerede i gang i foyeren, hvor vi blev taget i mod af Ragnhild og så gik det ellers derudaf. Stor tak for en skøn oplevelse.

Mette

Simpelthen bare den bedste service, jeg længe har oplevet. Vi glæder os til at se "Barnevognen" lørdag d. 13. april!

Nathasja

Min datter synes at det var rigtig godt :)

Irene

Ret specielt - men hun kan altså et eller andet med børn og barnlige sjæle.

Mie

Var i fredags inde og se barnevognen med min lille dreng (20 måneder), hvilke var en til stor fornøjelse og overraskelse for ham.

Lone

Har været på dette teater flere gange, så vil ikke anmelde een bestemt forestilling ..
Blot sige at generelt er Riddersalen er fantastisk sted og et fremragende teater, hvor man aldrig går "galt i byen"! Jytte Abildstrøm kan bare sit kram! - og formår at tryllebinde både voksne og børn, men underfundige historier og fantastiske "settings"
Prøv det!

Caroline

Sikken Sæk er en poetisk og humoristisk forestilling de tryllebandt både Flora og Viggo, der begge var dybt facinerende af træfigurerne i stykket. Riddersalen er et fantastisk teater med skønne, fantasifulde udsmykninger, der er i sig selv gør det en stor oplevelse for både voksne og børn.

Anja

Krudttønde på 1½ år sad tryllebundet, grinende under hele forestillingen. Forestillingen "Klippetiklop", var en sød historie med små overraskelser for både børn og voksne. Atmosfæren i det lille teater err hyggelig og nærværende - der er også meget at se på efter forestillingen! Er det podens første teateroplevelse, kan det anbefales at starte på de bagerste rækker - man kan jo altid rykke tættere på, når man føler sig lidt mere tryg. Stor oplevelse!

Morten

Børne forestillingerne på Riddersalen er altid dejlige. De er fulde af fantastiske farver, sang og musik, der taler til fantasien hos både børn og voksne. Jeg tror vi har set flere end 5 forestillinger med børnene. Selv har jeg også set mindst 10 forskellige voksenforestillingen. Hurra for Riddersalen. Det er et ægte og forunderligt teater. Man bliver glad af at komme på Riddersalen.