Waterfront shopping | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Waterfront shopping

Sk rmbillede 2017 05 18 kl. 12.19.27 normal620
Waterfront shopping
TUBORG HAVNEVEJ 4-8
2900 Hellerup
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Waterfront Shopping ligger i den tidligere Tuborg Havn lige bag ved det gamle bryghus og ved siden af Experimentarium. Waterfront har et lækkert udvalg af butikker for børnefamilier bl.a. Tinderbox som sælger luksusbørnetøj af den fineste slags med mærker som Soft Galery, Tommy Hilfiger, Gucci, Ralph Lauren. Tinderbox har 2 butikker i Waterfront - en for børn i alderen 0-3 år og en for børn i alderen 3 – 14 år. Derudover har H&M en stor børneafdeling, hvor du finder et bredt udvalg af tøj til børn i alle aldre. Samtidig kan du ordne dine indkøb i Waterfront, da der både ligger en Irma og en Netto.
Og hele familien kan nyde en frokost på en af de mange børnevenlige caféer – i Waterfront finder du: Wulff & Konstali, Joe & the Juice, Baresso, 42Raw, Palæo, Eattoday Tapasbar og Istid. Waterfront har åbent alle ugens dage – også hver søndag

Hele butiksudvalget kan ses her:
http://waterfront-shopping.dk/butikker/


FACILITETER:
I Waterfront finder du en lækker babylounge, hvor du uforstyrret kan amme, skifte, varme mælk og slappe af i lækre lyse omgivelser.
Waterfronts babylounge ligger bagerst i Tinderbox Toys butikken med adgang for alle Waterfonts kunder. Her finder du også lækre toiletfaciliteter for børnene.
Hele familien kan nemt og bekvemt ankomme til Waterfront med parkering i centerets P-kælder, hvor der er 3 timers gratis parkering. Der er elevatorer fra P-kælderen til centeret.

ÅBNINGSTIDER:
Hverdage 10-19
Lørdage: 10-17
Søndage: 11-16
Irma, Netto og spisestederne har udvidede åbningstider – se mere på www.waterfront-shopping.dk

Kilde: www.waterfront-shopping.dk

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt