Amoxa

Middelbrochure normal620
Amoxa
Ved Kanalen 1
1413 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Helle Ella fra Amoxa er en karismatisk jordmoder, der giver akupunktur og underviser på forskellige fødselsforberedende kurser. Akupunkturen bruges til at lindre smerter undervejs i graviditeten og til at hjælpe med at sætte fødslen i gang. Babyer og børn kan også få en mild behandling med laserstråler i stedet for nåle. Akupunktur kan hjælpe børn af med tarm- og øreproblemer. I samarbejde med www.jordmodercentrum.com tilbyder Amoxa kurser og behandlinger, der kan inspirere og støtte i processen fra før graviditet til nybagt familie. Her er blandt meget andet yoga for gravide, efterfødselsyoga, pilates, kurser i fødselshypnose, undervisning i babymassage og babyzoneterapi samt hold med rytmik og leg for småbørn.

For oplysninger om priser, hold og tilmelding ring eller tjek hjemmesiden.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anja

Jeg er igang med akupunktur hos Helle Ella efter en graviditet med bækkenløsning. Det er næsten 1 år siden jeg fødte, og mit bækken og mit helbred fungerer stadig ikke.
Det er en fantastisk oplevelse at komme hos Helle Ella og efter mit 3. besøg begyndte det for alvor at virke! Jeg kan varmt anbefale et forløb hos amoxa ;-)

Stine

Jeg besøgte Helle Ella op til min søns fødsel, hvor hun gav mig en gang energigivende akupunktur - og det var en super oplevelse. Jeg fødte efterfølgende på ganske kort tid og var nærmest høj af energi tre dage efter. Og skulle det gå hen og blive relevant igen, skal jeg helt klart forbi til endnu en behandling.

Kanya Natasja

Jeg kan anbefale Pilates for gravide + Efterfødselspilates med Anne-Renée i Jordemodercentrum. Der er ikke meget ammestue over træningen, men i stedet fokus på målrettet og koncentreret træning. Børnene ligger på gulvet og hygger sig, mens mødrene får styr på muskelkorsettet.
Faciliteterne er ikke imponerende, men det betyder mindre, når man er i gang. Instruktøren tilpasser øvelserne til den enkelte, så der tages hensyn til formåen, ønsker og eventuelle skavanker.
Resultater af træningen kan mærkes/ses hurtigt - og min datter er blevet god til at trille :-)

Marie P.

Jeg gik til fødselsforberedelse hos Helle Ella med MÆND. Det var super fedt både for mig og især min mænd. Vi var super rolige op til fødslen og frygtede den ikke, da vi havde gennemgået alle faser grundigt og hun udstrålende sådan en ro, at man følte sig tryg ved forløbet. Og under fødslen var min mænd så på og var en kæmpe hjælp, takket være Helle Ella. Glæder mig til efterfødsels yoga hos Helle Ella.

Suzan

Jeg har gået til Yoga for gravide, fødselsforberedelse med fædre + gået til fødselshybnose hos Helle Ella. Vi fik en masse viden + en masse praktiske redskaber, som vi kunne bruge under fødslen fx. akupressur punkter og mentalteknik til afslapning.
Dejlige stemningsfyldte lokaler. Afslappet og kompetent undervisning. Absolut billigt og kan anbefales :o)

Ingrid

Jeg gik til fødselsforberedelse hos Helle Ella MED fædre. Hun var helt utrolig god til at involvere mændene og give dem "opgaver" under fødslen. Kan varmt anbefales til mænd, der ikke helt har forstået hvad deres rolle er under en fødsel!

Caroline

Jeg har fået behandling af Helle Ella da jeg var gravid med mit andet barn og havde fået lyskebrok, som var meget generende. Hendes behandling fungerede som smertestillende medicin - bare meget bedre. Desuden havde hun en beroligende effekt på mig der gjorde mig utrolig afslappet, hvilken føltes rigtig godt for mig og mit barn.