Østre Anlæg

Østreanlæg normal620
Østre Anlæg
Stockholmsgade 64
2100 København Ø
Se kort
0-12 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

At søen i Østre Anlæg er en rest af den voldgrav, der omgav København i gamle dage, må udgøre det perfekte udgangspunkt for en eventyrlig leg om riddere og skønjomfruer. Hele anlægget emmer faktisk af svunden tid, og de mange skulpturer og statuer og det bakkede, gemmestedsvenlige terræn, gør så absolut stedet et besøg værd. I øvrigt er søen en af Københavns mest fiskerige – her kan man være heldig at få glimt af både skaller, aborrer, brasen og ål. Anlægget har også både rosen- og rhododendronhaver, en stor, bemandet legeplads og helt forrygende grillfaciliteter.
Om vinteren er der nogle fine kælkebakker foran museet. Husk også at der er gratis entré på Statens Museum for Kunst, som har et stort og meget attraktivt børnemuseum.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Jette

Det er en ualmindelig køn gåtur langs søen, med svaner og siv og fisk i vandet. Området egner sig også fint til at spæne rundt og hvine af fryd i.

Anita

Der er super hyggeligt :-D dejligt sted at være med ungerne :-D

Aina

Endnu en dejlig grøn plet i København - eller hvid med den kolde vinter, vi lige har haft.

Natascha

Lækker oase i den travle storby med plads til leg og udfoldelse ;-)

Sandra

anlægget er også fantastisk i snevejr med en kælk :-)

Henriette

dejligt anlæg kan virkelig anbbefales i denne tid hvor vejret er godt, det er en afslappende oplevelse både med børn og uden

Betina

Skøn legeplads til børn i alle aldre!

...jeg kan selv huske den fra da jeg var barn - eller noget af den...for den er vidst lavet lidt om siden... ;-)

Caroline

Vi havde en rigtig fin oplevelse i Østre Anlæg på vej til Statens Museum for Kunst med vores datter på 2 1/2 år. Hun synes parken var rigtig spændende fordi der er stejle bakker, vand og ænder. Og så er der nogle gode legepladser, særligt den der lå helt ned til vandet var hun ret vild med. At kunne sidde på en gynge og snakke med en and ude i vandet var bare et hit.