Rodeo CPH (Østerbro) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Rodeo CPH (Østerbro)

Rodeo2 normal620
Rodeo CPH (Østerbro)
Østerbrogade 49
2100 København Ø
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

MØD DIN NYE NABO - SOM ER FRISØR
Efter en succesfuld åbning af Rodeo Frederiksberg er tiden kommet til at Danmarks nye frisørkoncept - RODEO - åbner på Østerbro og selvfølgelig skal du have et Nabokort.

HVAD ER RODEO?
Dit nye frisørkoncept og barbershop på Østerbro og Frederiksberg, der har til sinde at bryde grænserne for det typiske danske frisørbesøg for både mænd og kvinder. Hos Rodeo handler det om helhedsoplevelsen og det gode håndværk i glædesfulde omgivelser, som gør dig i godt humør og så selvfølgelig til meget rimelige priser. RODEO på Østerbro bliver den 2 salon i kæden.

HVORDAN ER RODEO?
RODEO kommer til at være indbegrebet af simplicitet, kvalitet og mest af alt; rendyrket underholdning . Det skal være en mindeværdig oplevelse at være kunde hos RODEO, hvor vi vil fastholde en standard for høj kvalitet– det gælder alt lige fra selve klipningen til den unikke nordiske indretning, som bærer præg af simplicitet og sans for detaljen.

De serverer altid en kop hjemmekværnet baristakaffe, friskpresset juice eller ingefærshots inden ‘klippeshowet går i gang’. Skulle du have lyst til en kold øl eller et glas lækkert rom er dette også en mulighed.

“HOS RODEO FØLER DU DIG HJEMME.”

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt