Ranee's

Ranees total normal620
Ranee's
Blågårds Plads 10
2200 København N
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Thai restaurant

RÅVARER
Det betyder meget for mig, at jeg arbejder med de allerbedste råvarer. Derfor bestiller jeg grøntsager og urter direkte i Thailand, og to gange om ugen får jeg fløjet bananblomst, citrongræs, shapu-blade, tamarind-blade og holy basilikum etc. ind med Thai Airways. Jeg bryder mig ikke om frostvarer og holder mig til den bedste og mest friske fisk — eksempelvis sashimi-tuna, kingfish og whitefish, som normalt bruges til sushi.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Helle

Lyder godt - den må man prøve

Nanna

Lækker lækker mad - Anderledes og markant bedre end så meget andet thai man kan få i København. Meget børnevenlig - Med højstole og godt humør.

Naja

Thailands mad der hæver sig op over de fleste andre steder ved at være lidt mere spændende og lidt bedre kvalitet. Og så ercdet dejligt atvopleve personale der oprigtigt kan lide børn

Aina

Dejlig mad - jeg er især helt forelsket i snacken Miang Kam - en specialitet fra det nordlige Thailand, som består af ristet kokos, jordnødder, lime, skalotteløg, chili, ingefær, soltørrede små rejer og sweet sauce, som du selv pakker i Shapu-blade.

Og er vejret til det, kan man sidde ude, som vi gjorde sidst med vores mindste datter i barnevognen. Der er også høje stole.