hulterTbulter I/S

Img 6364 normal620
hulterTbulter I/S
Bagsværd Hovedegade 83
2880 Bagsværd
Se kort
3-18 år
40/40 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos hulterTbulter kan du komme til drop-in og skabe din egen kunst, lave kreative gaver, eller flotte og seje ting til værelset. Der kan arbejdes i mange forskellige materialer.

hulterTbulter har uddannet personale, som guider med teknikker når du arbejder, eller får lyst til at afprøve nye ting.

I værkstedet kan du holde fødselsdag med en kreativ aktivitet. De ting gæsterne skaber til fødselsdagen tager de med hjem. og hulterTbulter står for aktiviteten og oprydning. Du kommer med maden og glade gæster!

Til værkstedet hører en kreativ butik, hvor du køber materialer til dine projekter til billige priser. Her kan du også købe fødselsdagsgaver samt materialer til at fortsætte kreativiteten derhjemme.

Vi har også den hyggeligste kunst og krea-skole :-) tilmeld dig på vores hjemmeside!

Mød os på Facebook
Tjek www.hultertbulter.dk for nyheder og opdateringer

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Eva

Vi holdt vores datters 8 års fødselsdag hos hulterTbulter. Det var en fantastisk dag, og børnene havde en dejlig dag. Vi følte os meget velkommen og der var styr på tingene hele vejen igennem.

Jeg kan varmt anbefale hulterTbulter til den næste børnefødselsdag.

Og jeg tror også snart vi skal ud forbi til Drop in Krea.

Nicoline

Super hyggeligt og inspirerende sted, som er let at komme til med offentlig transport (Gladsaxe trafikplads). Super betjening fra personalet og stort udvalg af materialer. Kun fantasien sætter grænser. Tag barnet med til nogle timer i værkstedet, og I vil begge få nogle hyggelige timer. Kan varmt anbefales :)
Vi vil helt sikkert komme igen.

Eva

Super krea-sted, mange muligheder, god hjælp og hyggelig atmosfære. Lille perle for både børn og voksne ???

Marie Louise

hulterTbulter er simpelthen det fedeste koncept for børnefamilier! Man får lov til at lave sjove og seje kreative ting i værkstedet som har det sødeste og mest entusiastiske personale jeg længe har mødt!! Den fedeste måde at bruge sin søndag på! De får mine varmeste anbefaling ger!!!

Minna

HulterTbulter er et kreativt sted, hvor der er plads til alle. Der er mulighed for at lave både store og små projekter. Stor udfoldelse i kreativitet og hyggeligt samvær.