Børnenes Design- og Tegneskole | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Børnenes Design- og Tegneskole

Img 20150806 085538 normal620
Børnenes Design- og Tegneskole
Stockholmgade 33
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Undervisning på Børnenes Design- og Tegneskole er en kombination af tværfaglige emner, som du kan læse mere om under beskrivelse af de forskellige linjer.

Alle børn har i mere eller mindre grad et kunstnerisk eller innovativt potentiale. Dette potentiale fremmer vi via opgaver, der appellerer til fantasien. Samtidig vil nye tillærte tekniske færdigheder inspirere til elevens lyst til at frembringe egne ideer og arbejde med design og billeder.

Børnenes Design- og Tegneskole arbejder både med tegnetekniske og idégenerende processer. I forbindelse med undervisningen får eleven mulighed for at eksperimentere med sin fantasi og leg, udvikle sin selvtillid og fornemme, hvad det vil sige at arbejde professionelt som designer.
Undervisning for børn og unge behandler en række områder inden for tegning og design, som eleven får gavn af at kende til med henblik selv at arbejde videre.

Eleverne slutter forløbet med udarbejdelse af et portfolie med tegninger og billeder fra undervisningen. De færdige produkter, modeller eller skitser vil - inden de sættes i mappe - blive vist til forældrene under en lille sammenkomst.

Lærerne er alle professionelle designere, kunstnere m.m. med erfaring i undervisning i æstetiske fag.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt