- ophørt i 2019 - Tempus Vivo rollespils kampagne | Børn i byen - hvad skal vi lave?

- ophørt i 2019 - Tempus Vivo rollespils kampagne

Tempus vivo normal620
- ophørt i 2019 - Tempus Vivo rollespils kampagne
Oxbjergvej 6
2600 Glostrup
Se kort
12-18 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

I snart 15 år har både børn, unge og voksne kunnet deltage i live rollespil i Vestskoven ved Oxbjerget i Glostrup. Selvom kampagnen i tidens løb har været underlagt tre forskellige foreninger, har fokus altid været det samme: At invitere interesserede indenfor i en magisk verden, hvor kreativitet, kammeratskab og natur danner rammen om en fælles leg, hvor fantasien får vinger.

2. søndag i måneden har live rollespilsforeningen Babylon fortsat den fornøjelse at kunne slå dørene op for den magiske verden Niraham. Her lever mennesker side om side med de mystiske elverfolk, krigsglade orker og mange andre eventyrlige skabninger, som kendes fra folkeovertroen såvel som fra populære high fantasy-universer som Ringenes Herre og Forgotten Realms, og ikke to dage ligner hinanden:

I kanten af skovbrynet ser man de menneskesky elvere samle urter og bær, men idyllen brydes brat af hujen og hæse skrig, da en flok gobliner kommer styrtende frem i angreb, og elverne må gribe til våben for at forsvare grænsen til deres skovland.

I den anden ende af slagmarken er kamp også brudt ud imellem den menneskelige hær og de farlige orker, men måske har den ene af de to hære allieret sig med en af de andre lejre i dag og kan dermed forøge deres chance for at sejre?

Imens kampen raser, nyder andre trygheden bag byens murer. Her blomstrer handelslivet, og hvis man ikke har penge, kan man sikkert tjene lidt ved at hente brænde til kroen eller ved at træde ind i bygarden for en dag. Hvis man kan finde ud af at trylle, kunne det også være, at nogen var villig til at betale for ens tjenester. Eller man kunne blive lommetyv og stjæle, men så risikerer man jo også at blive fanget! Måske man kunne søge tilflugt i templet og bede præstinden om hjælp, men det er jo ikke alle guderne, som er lige tilgivende, så det gælder om at være forsigtig.

Henne på kroen sidder skjaldene og underholder med guitarspil og sang, og kromutter skærer kagen for, mens en dreng hjælper hende med at skænke op for de tørstige gæster. I hjørnet sidder en mand med klap for øjet og mumler noget om hans forsvundne skat. Men hov, hvad er nu dét? Kvinden derover har netop hældt tre dråber af en grå væske i vagtkaptajnens bægre, uden at han opdagede det. Mon det var gift? Der er åbenbart heller ikke helt sikkert selv bag den tykke borgmur. Det er måske på tide at komme videre…

Ude på skovstierne må man træde varsomt, for der kan ligge røvere på lur overalt. Hvis man bliver fanget af dem, kan man selvfølgelig prøve at kæmpe sig fri – eller man kunne i stedet slutte sig til stimændene og leve det hårde men frie liv som fredløs udenfor lovens rammer.

Hvis man ikke møder nogen røvere, kan det også være, at man kommer så langt ind i skoven, at man finder en skjult heksecirkel, hvor nogle kutteklædte skikkelser er i færd med at ofre en tilfangetagen dværg på et alter med mystiske symboler. De messer skingert og hælder et bægre dværgeblod på jorden, og pludselig fyldes skovbunden af røg, og en enorm rød skikkelse med horn i panden dukker op med et højlydt brøl. Så gælder det ellers om at tage benene på nakken, inden heksene eller dæmonen får øje på en!

Puha, det er lige ved at være lidt for spændende. Men hvis man nu hentede sine kammerater, kunne det være, at man skulle gå tilbage og kigge lidt nærmere på nogle af alle de interessante ting, man har set i løbet af dagen eller snakke med nogle af personerne?

Kun fantasien sætter grænser, når man spiller live rollespil, og vi er alle fælles om at skabe en god oplevelse for hinanden, uanset hvilken slags rolle man bedst kan lide at spille, og hvilken slags aktiviteter man foretrækker i spil. De erfarne spillere hjælper de nye, og man kan altid henvende sig til arrangørerne, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp.

Så kom med ud i Vestskoven og deltag i magien!

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt