Salon Maria

10624044 1577492565830076 4199513787069866159 o 1  normal620
Salon Maria
Frederiksborgvej 202
2400 København NV
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Specielt til børn - tegnefilm, frisørstolen er en bil, børnene får gave og diplom. Hos Salon Maria finder du hovedstadens første frisørsalon med en specialdesignet børneafdeling. Frisørsalon i Nordvest, der både henvender sig til børn og voksne. Vi tager gerne hånd om hele familien på samme dag, så to fluer slås med ét smæk. Og mens mor eller far klippes, kan den lille boltre sig med legetøj eller PlayStation.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Rune

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til frisøren. Man får en god service og flot klipning både til børn og voksne. Stedet er meget børnevenligt, og min datter synes det er rigtig sjovt at komme der :)

anders

Jeg er kommet i salon maria siden de åbnede salonen 2014. Mig og min datter er altid fuld ud tilfreds når går derfra. Jeg kan varmt anbefale Salon Maria.

Anna

Min søn bliver klippet hos Maria.Den kommende teenager vil gerne klare det hele selv☺ Han tager derfor selv til frisøren og styrer håret selv assisteret af Maria. Hun er super god til børn.

Nini

Min søn og jeg er faste kunder hos Maria og er kommet hos hende gennem flere år. Maria er en meget dygtig og professionel frisør, og hun har en lun personlighed og god humor. Et besøg hos frisør Maria er en uforglemmelig oplevelse som klart kan anbefales.

Mille

Uacceptabel opførsel!!!!

For 5 uger siden blev min søn klippet af Maria, han var nervøs, men havde en god oplevelse og gennemførte en klipning uden problemer. Vi aftalte at han 5 uger efter skulle i frisør stolen igen, for at fremme de gode oplevelser. Vi fik tid idag. Vi taler meget op til besøget, om hvad vi skal og hvem vi skal besøge. Vores søn er glad og løber ind i salonen.

Her bliver vi mødt af den sureste og mest usympatisk mand, som fortæller at Maria er syg og han skal overtage, det kunne have været rart med den information inden vi kom. Min søn bliver små nervøs og vi sætter os op og taler med ham om hvad der skal til at ske, manden tager fat i mig og siger at han har travlt og vi skal komme videre (vi er kommet 5 min før vores tid begyndte), min søn bliver ked af at vi prøver at sætte ham op i stolen (han er 2 år), hvorefter manden siger at hvis ikke han kan sidde stille, må vi komme igen en anden dag for han har travlt og skal arbejde mange timer. Vi pakker vores ting, hvorefter han beder os om at betale fuld pris, for den klipning vi IKKE fik og blev bedt om at gå fra.

Hanne

Børnene – såvel som jeg selv, blev taget så godt imod og forkælet! Super fint sted med det flotteste dekoration og humør!

Nini

Fantastisk frisør. Min datter snart 5 år elsker at komme. Hunbliver forkælet med gaver, slikkepind og kan vælge at se film mm. Jeg bliver selv klippet og får lavet farve. Jeg får altid et rigtigt flot resultat. Så jeg kan varmt anbefale Salon Maria.

Louise

Sådan en dårlig oplevelse! Min datter på knapt 2 år trængte til at få klippet håret i nakken og ud fra anbefalingerne her på siden bestilte vi tid hos Maria. Det gør jeg ALDRIG igen! Lokalet er som sådan fint og indrettet til børn, men Maria er derimod slet ikke indrettet til børn. For det første var hun over 30 min. forsinket, men viste os bare op i legeområdet. Havde vi vidst hvor lang tid det tog, kunne vi have gået en tur i stedet. Grundet forsinkelsen var hun presset ifht til de næste kunder, så vi skulle bare overstås. Derfor var hun så stresset og overgearet at min datter blev så bange for hende. Men i stedet for at prøve at indynde sig eller hjælpe situationen på vej, og tage sig tid til at få forbindelse til barnet, blev hun sur og irriteret over min datters reaktion. Klipningen blev gennemført, men stemningen var top-anspændt, og det var så ubehageligt for både mig og min datter. Vi var ude af døren igen på 10 min, men til trods for, at jeg fik min datter til at sidde helt stille, var håret skævt i nakken. Jeg har haft hende til andre "almindelige" frisører, som har udvist meget mere forståelse, imødekommenhed og kreativitet i "hvis I finde en god stilling at sidde i, så finder jeg ud at hvordan jeg kan komme til at klippe". Når man slår sig op på at være børnefrisør, skal man kunne forvente, at der er ro, at der er sat tid af til at barnet ikke er med på spøgen fra første øjeblik, og at frisøren har mere børnetække og tålmodighed. Jeg må fraråde at man spilder sine penge hos Salon Maria.

Sofie

Valgte dennne frisør da mon 5 årige dreng er bange for at blive klippet og havde læst rigtig godt om denne , men var ikke en god oplevelse .
For det første var hun ikke særlig imødekommende eller børnevenlig & da min søn ikke sad stille havde hun ingen tålmodighed med ham og truet ham med at stoppe klipning og at han ingen gave ville få bagefter og blev irriteret på ham hvergang han kom til at dreje hovedet er ikke et sted jeg vil komme igen og forstå på ingen måde de mange stjerner hun har fået og syntes på ingen måde hun fortjener børnebyen mærket i sin salon

Stine

Kan varmt anbefales, dejlig sted!

Natasja

Salon Maria er simpelthen den bedste kombination af super god service, dygtige frisører og hygge for børnene!

Karoline

Bedste service og flinkeste frisør! Børnene og jeg skal klart tilbage til Salon Maria, det er helt sikkert! :-)

Abellona

Salon Maria er et fantastisk sted. Vi tog derned med vores lille pige på 3, der havde angst for at skulle klippes pga. en dårlig oplevelse med en tidligere frisør, men Maria var så venlig, forstående og betænksom, så hun hjalp vores datter igennem hele forløbet. Det endte med, at hun ikke vil hjem igen. Kan helt klart anbefales, og vi glæder os allerede til næste besøg!

Charlotte

Virkelig dårlig oplevelse! Hun virkede ikke til at have tålmodighed med vores 1-årige dreng, var ikke venlig og børstede ham hverken ren for hår eller tjekkede at længderne var korrekte. Opgav nærmest bare klipningen midt i det hele. Håret er efterfølgende skævt og tjavset! Kan bestemt ikke anbefale denne frisør til små børn!

Betina

Den mest sympatiske, sødeste og dygtigste frisør! Jeg læste en artikel om Maria, som rørte mig til tårer!
Hun havde haft en lille særlig kunde. Det var en lille pige på 7 år og denne lille pige har kræft. Hun skulle klippes skaldet pga. kemo og denne lille pige var så ulykkelig over hendes hår skulle af.

Maria vælger at stå sammen med hende og sagde til den lille pige, at hvis du gør det, gør jeg det! Så de klippede deres hår af sammen.
Så flot og modig gjort! Kæmpe respekt til Maria!!

Liv

Rigtig Sød og dygtig frisør, super service.
Kan kun anbefales!

Anette

Dejligt sted for både børn og vokse!

Karen

Man kan ikke andet end at holde af Salon Maria! Varme anbefalinger :-)

Lotte

Maria er så dygtig og sød. Børnene glæder sig allerede til næste gang!

Rosa

Dejligt sted! Kan klart anbefales :-)

Christina

Den bedste og sødeste frisør! Tak for den gode oplevelse!

Anders

Super fedt sted for børn – og voksne!
De meget er venlige og dygtige :-)

Helle

Uden tvivl den bedste børnefrisør i Danmark!

Maria

Maria er fantastisk, sød, dygtig og meget tålmodig - eneste problem er, at børnene ikke vil med hjem igen derfra :-)

lene

Helt klart danmarks bedste børnefrisør! Super dygtig og med stor tålmodighed!

Ib

Min datter blev klippet hos Maria, og det kan rolig siges, at det var den bedste oplevelse, som hun har haft hos en frisør! Maria havde en stor tålmodighed, hun var rigtig sød ved hende, og hun er en super dygtig frisør! Hun gav min datter, gaver, legetøj, slik og en god klipning. Og nu glæder hun sig til at skulle klippes igen hos Maria. En kæmpe varm anbefaling!

Pani

Min søn fik sin allerførste klipning hos Maria i dag. Det er tydeligt, at Maria forstår at opbygge en tillid hos barnet på meget kort tid, og det gjorde besøget til en rigtig god oplevelse. Han fik i øvrigt sin første slikkepind i dag hos Maria, prøvekørte en flot FIAT Abarth, så tegnefilm og tegnede.... alt imens der blev tryllet med saksen. Mor og søn forlod glade Salon Maria - sønnike med en fin, lille gul bil i hånden. Vi kommer igen!

mishel

Helt klart en kæmpe succes. Og rigtig god service til både barn og (mor). Tusinde tak for god behandling.

Pia

Jeg synes også at hun mangler tid og tålmodighed. Synes faktisk at hun "bed" en smule af mit barnebarn.

Claudia

Dejligt sted for både store og små. Nærværende og imødekommende.

Marina

Børneafdeling ser meget fin ud, men servicen var elendig. Hun var ikke særlig venlig og virkede som om hun skulle skynde sig. Hun tog ikke engang tid til at børste håret ud af mit barns hals og tøj, så det måtte jeg gøre. Da jeg kom hjem, ladge jeg mærke til mit barns hår havde forskellige længder i nakken. Den ene side var betydeligt længere end den anden. Virkelig amatør! Jeg kan desværre ikke anbefale Salon Maria.

sadaf

Skønt sted for børn!kan varmt anbefales.

mishel

Dejlig hyggelig atmosfære og spændende at besøge for min dreng.
kan varmt anbefales.

lene

Et fantastisk sted - både for voksne og børn. Børnene vil få en en dejlig oplevelse hos den meget søde frisør!
Der er både gaver, spil, legetøj...
Kan helt klart anbefales!

Kristin

Supergodt tilbud til børn der helst ikke vil klippes - kan varmt anbefales.