Den Sorte Diamant

Diamanten fra broen normal620
Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaards Plads 1
1016 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Velkommen til Den Sorte Diamant! Når I ankommer, kan I henvende jer i informationen i butikken. Personalet vil vise jer, hvor I kan opbevare jeres overtøj, hvor I finder toiletter, puslerum, ammerum, kan parkere barnevogn, mv. Her kan I også låne et elevatorkort, hvis I skal rundt med barnevogn eller klapvogn.

Overtøj og tasker kan opbevares i aflåste garderobeskabe under jeres besøg. Medbring selv 10-kronermønter til skabene. I får mønterne retur, når I er færdige med at bruge skabene.

Det er tilladt at fotografere til privat brug i Det Kgl. Bibliotek.

Huset tilbyder en lang række spændende faciliteter for både børn og voksne, bl.a.

• Familiearrangementer som kreative workshops, skattejagter og andre børnevenlige oplevelser.
• Butikken, hvor der kan købes bøger, postkort, plakater og billetter til kulturarrangementer. Her kan også afhentes og afleveres biblioteksmateriale eller man kan få hjælp til basal informationssøgning.
• Dronningesalen og udstillingslokaler – Det Kgl. Bibliotek afholder årligt mere end 90 koncerter, udstillinger, foredrag m.m.
• Møde- og konferencelokaler, hvor der afholdes møder og konferencer midt i den historiske bygning, der emmer af dansk kulturarv.
• Café Øieblikket serverer juice, kaffe, sandwich og kager fra eget konditori og restaurant Søren K tilbyder nordisk elegance og sydeuropæisk velsmag med udsigt til vandet.
• Læsesale hvortil man kan bestille og se materiale fra Det Kgl. Biblioteks samlinger eller selv sidde og studere.

Børn er meget velkomne i Den Sorte Diamant. Husk blot, at biblioteket er et arbejdende forskningsbibliotek med mange studerende og forskere, der fordyber sig på læsesale og i de åbne studieområder. Derfor skal børn altid være i følgeskab med en voksen, når de besøger Den Sorte Diamant og går rundt i bygningen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

m

smukudsigt spændende bygning