Den Sorte Diamant | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Den Sorte Diamant

Diamanten fra broen normal620
Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaards Plads 1
1016 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Velkommen til Den Sorte Diamant! Når I ankommer, kan I henvende jer i informationen i butikken. Personalet vil vise jer, hvor I kan opbevare jeres overtøj, hvor I finder toiletter, puslerum, ammerum, kan parkere barnevogn, mv. Her kan I også låne et elevatorkort, hvis I skal rundt med barnevogn eller klapvogn.

Overtøj og tasker kan opbevares i aflåste garderobeskabe under jeres besøg. Medbring selv 10-kronermønter til skabene. I får mønterne retur, når I er færdige med at bruge skabene.

Det er tilladt at fotografere til privat brug i Det Kgl. Bibliotek.

Huset tilbyder en lang række spændende faciliteter for både børn og voksne, bl.a.

• Familiearrangementer som kreative workshops, skattejagter og andre børnevenlige oplevelser.
• Butikken, hvor der kan købes bøger, postkort, plakater og billetter til kulturarrangementer. Her kan også afhentes og afleveres biblioteksmateriale eller man kan få hjælp til basal informationssøgning.
• Dronningesalen og udstillingslokaler – Det Kgl. Bibliotek afholder årligt mere end 90 koncerter, udstillinger, foredrag m.m.
• Møde- og konferencelokaler, hvor der afholdes møder og konferencer midt i den historiske bygning, der emmer af dansk kulturarv.
• Café Øieblikket serverer juice, kaffe, sandwich og kager fra eget konditori og restaurant Søren K tilbyder nordisk elegance og sydeuropæisk velsmag med udsigt til vandet.
• Læsesale hvortil man kan bestille og se materiale fra Det Kgl. Biblioteks samlinger eller selv sidde og studere.

Børn er meget velkomne i Den Sorte Diamant. Husk blot, at biblioteket er et arbejdende forskningsbibliotek med mange studerende og forskere, der fordyber sig på læsesale og i de åbne studieområder. Derfor skal børn altid være i følgeskab med en voksen, når de besøger Den Sorte Diamant og går rundt i bygningen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt