Sticks'n'Sushi Lyngby

Sushi lyngby normal620
Sticks'n'Sushi Lyngby
Lyngby Hovedgade 43
2800 Kongens Lyngby
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Vores restaurant i Lyngby er stor og lys. Høje langborde og gyldent lys slanger sig mageligt gennem lokalet og indbyder til en velfortjent pause i indkøbene med en japansk øl og duftende yakitoristicks. Der er god plads både inde og ude.

Vi har menuer, der byder på sushi, sticks eller blander de to. Enkelt menu, menu til to, til flere, til flexitaren, veganeren, store børn og små børn – der burde være menu til alle.
Oplev vores menukort med maki, nigiri, små retter, salater og desserter i alle vores 13 restauranter.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Liselotte

Mine børn på fem og syv år har i dag været på sushi-kursus og lavet mad med en af restaurantens søde kokke. Iført pandebånd og forklæde lærte de at lave futomaki med både agurk og laks. De var vilde med det, og spiste stolt deres egen mad samt en fin chokoladefisk bagefter. De modtog også en flot diplom. Det var super arrangeret og rigtigt sjovt for små sushielskere. Arrangementer var gratis og varede en lille time. Der er stadig ledige pladser på kurserne i morgen (hver time fra 11-15), og der er plads til ca. otte børn på hvert hold. Man melder sig til ved at ringe til restauranten. Kan varmt anbefales, en fin og sjov oplevelse!