Trend2kids.dk

Trend normal620
Trend2kids.dk
Rønnedevej 50
4640 Faxe
0-10 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos os vil du finde en helt unik sammensætning af de bedste mærker på markedet indefor tøj samt tilbehør til børn i alderen 0-10 år.

Tøjmærkerne er valgt med stor omhu. Vi har lagt vægt på, at tøjet er af aller højeste kvalitet, at det er tøj der er behageligt at have på, at det kan tåle at blive brugt igen og igen - uden det kan ses.

Det er et must for os, at mærkerne vi vælger til vores shop ikke er tøj der bliver masseproduceret og som alle naboens børn også har.

Vi går helhjertet ind i alle vores kollektioner.Vi køber bredt ind hos alle vores leverandører. Det gør det nemt og overskueligt at handle hos os. Dette bevirker også, at der er store muligheder for at mixe og krydse på tværs af alle styles.

Vi håber, at du vil finde vores shop rigtig spændende og synes ligesom os selv, at vores tøj er helt unikt og fantastisk

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Gabriella

Klart min favorit netshop. De har en del af mine favoritmærker bla. Småfolk og Hollys og så er der gratis forsendelse med Gls ved køb for over 250 kr. Hos andre netshops skal du som regel shoppe for over 500 eller mere for at få forsendelsen fragtfrit.

Eva

FED net-butik! Den har et stort udvalg af bla. Hollys, Småfolk og Drappa Dot.
Kig forbi deres hjemmeside, helt sikkert et besøg værd!