Grøn Koncert | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Grøn Koncert

B14708157b normal620
Grøn Koncert
Valbyparken
2500 Valby
Se kort
Alle
0/150 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Grøn Koncert er gennem de sidste 28 år blevet en institution i dansk musik- og kulturliv. Sidste år strømmede 160.000 publikummer gennem indgangen til de nu i alt otte koncerter rundt omkring i sommerlandet. Grøn Koncert er ikke bare Danmarks største musikfest, men også Nordeuropas største koncertturné af sin art.

Siden den beskedne start i 1983, hvor karavanen bestod af blot 40 frivillige, 2 folkevognsrugbrød, 1 lastbil og 1 varevogn, har Grøn Koncert afholdt 186 koncerter. 72 forskellige navne har optrådt – lige fra Aqua og Det Brune Punktum til Gnags, Anne Linnet, All Saints, Suede, Thomas Helmig og Nik og Jay – med et samlet publikumstal på over 5 millioner. Og det hele er blevet meget, meget større end ved den spæde start i 1983. I år har Grøn Koncert igen fået vokseværk. I stedet for fire topnavne på Grøn Scene og tre upcoming-navne på P3 Spotscenen som tidligere, satses der i år for første gang på et stærkt program med syv store acts på to lige store scener, Grøn Scene og P3 Scenen.

Grøn Koncert er udover en musikbegivenhed også Muskelsvindfondens væsentligste indtjeningsaktivitet til forbedring af levevilkårene for mennesker med den uhelbredelige sygdom muskelsvind.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt