Saadia - Privat børnepasser - Østerbro

Sommoer  als 145 normal620
Saadia - Privat børnepasser - Østerbro
Strandboulevarden 12, st. 3
2100 København Ø
Se kort
0-2 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

En tryg og rolig oase

Der er én ledig plads fra d. 15-03-2020

Om mig selv kan jeg fortælle:

Jeg tilbyder pasning som ”Privat pasning”, dvs. hvor I som forældre ikke selv skal til at etablere jer som arbejdsgivere (med CVR. Nr. og hvad dertil følger af papirarbejde) for jeres børnepasser, men blot behøver at indgå en skriftlig aftale som efterfølgende udløser det kommunale tilskud, som denne ordning muliggør.

Tidligere har jeg passet børn under ordningen ”privat dagplejer” i knap 2 år. De sidste 10 år har jeg passet børn i den ordning der nu hedder ”Privat pasning” - perioder, som når jeg ser tilbage, har været og stadig er en helt fantastisk tid med mulighed for hjemme at tilrettelægge en tryg og hyggelig dagligdag med masser af leg og nærvær, som et absolut alternativ til en ellers ofte hektisk hverdag, hvor vi som moderne familier kæmper en mere eller mindre ihærdig kamp for at få vores liv med arbejde og øvrigt liv til at gå op i en højere enhed.

Nøgleordene som altid er tid til leg, dans og ingenting, ugentlige udflugter til de omkringliggende legepladser med Christianiacykel, varm mad til frokost og middagslur, frisk eftermiddagsfrugt og godt forældresamarbejde.

Om mig selv kan jeg, som mit navn måske afslører, fortælle, at jeg oprindeligt kommer fra Marokko, men elsker Danmark over alt på jorden efter at have boet her i over 18 år. Jeg har to dejlige piger Nora Sofie og Aya Marie på henholdsvis 9 og 11 år.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og i samråd tilrettelægge en god, tryg og stimulerende dagligdag for jeres barn, der så vidt muligt tilgodeser de ønsker og behov I må have.

Jeg holder åbent:

Man-torsdag kl.8.00-16.00
Fredag kl.8.00-15.30

Vi bor i et super dejligt lys stuelejlighed på 115 m2 tæt på Østerport Station

Kærlig hilsen

Saadia

Tlf. 22811266
pvx1@hotmail.com

(Opdateret 20-02-2020)

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt