Saadia - Privat børnepasser - Østerbro

Sommoer  als 145 normal620
Saadia - Privat børnepasser - Østerbro
Strandboulevarden 12, st. 3
2100 København Ø
Se kort
0-2 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

En tryg og rolig oase

Jeg hedder Saadia og har to ledige pladser fra d. 15. september 2019

Om mig selv kan jeg fortælle:

Jeg tilbyder pasning som ”Privat pasning”, dvs. hvor I som forældre ikke selv skal til at etablere jer som arbejdsgivere (med CVR. Nr. og hvad dertil følger af papirarbejde) for jeres børnepasser, men blot behøver at indgå en skriftlig aftale som efterfølgende udløser det kommunale tilskud, som denne ordning muliggør.

Tidligere har jeg passet børn under ordningen ”privat dagplejer” i knap 2 år. De sidste 10 år har jeg passet børn i den ordning der nu hedder ”Privat pasning” - perioder, som når jeg ser tilbage, har været og stadig er en helt fantastisk tid med mulighed for hjemme at tilrettelægge en tryg og hyggelig dagligdag med masser af leg og nærvær, som et absolut alternativ til en ellers ofte hektisk hverdag, hvor vi som moderne familier kæmper en mere eller mindre ihærdig kamp for at få vores liv med arbejde og øvrigt liv til at gå op i en højere enhed.

Nøgleordene som altid er tid til leg, dans og ingenting, ugentlige udflugter til de omkringliggende legepladser med Christianiacykel, varm mad til frokost og middagslur, frisk eftermiddagsfrugt og godt forældresamarbejde.

Om mig selv kan jeg, som mit navn måske afslører, fortælle, at jeg oprindeligt kommer fra Marokko, men elsker Danmark over alt på jorden efter at have boet her i over 18 år. Jeg har to dejlige piger Nora Sofie og Aya Marie på henholdsvis 9 og 11 år.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og i samråd tilrettelægge en god, tryg og stimulerende dagligdag for jeres barn, der så vidt muligt tilgodeser de ønsker og behov I må have.

Jeg holder åbent:

Man-torsdag kl.8.00-16.00
Fredag kl.8.00-15.30

Vi bor i et super dejligt lys stuelejlighed på 115 m2 tæt på Østerport Station

Kærlig hilsen

Saadia

Tlf. 22811266
pvx1@hotmail.com

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Amalie

.

Amalie

Anbefaling af Saadia Bjerril

Vores søn Theodor startede i dagpleje hos Saadia d.1. november 2018 og stopper her d.31. januar 2019

Vi og især Theodor været utroligt glade for Saadia. Vi stopper kun, fordi vi har fået plads i vuggestue, men det var med blandede følelser vi sagde ja til pladsen. Theodor er glad både når han afleveres og hentes og bliver altid modtaget af Saadia med smil og åbne arme. Vi er slet ikke i tvivl om, at Theodor har det godt hos Saadia. Han får tydeligvis leget og udviklet sig, får serveret varieret mad og bliver puttet om, når der er brug for det ved middagsluren. Det er også tydeligt, at de andre babyer hos Saadia også er glade.

Samarbejdet med os forældre har fungeret upåklageligt. Saadia svarer hurtigt på sms og har gode åbningstider.

Vi kan klart anbefale Saadia som børnepasser og håber, at vi ved vores næste barn kan få plads hos Saadia igen.

Mvh.
Mathias, Amalie og Theodor

Camilla

ANBEFALING AF SAADIA BJERRIL

Jeg har fået passet min datter Doris hos Saadia fra 1. august 2017 til 5. juni 2018.

At få passet min datter Doris hos Saadia er den bedste start på livet væk fra mig, jeg har kunnet give Doris. Lige fra vores første møde har jeg været sikker på, at Saadia har kunnet give Doris en hverdag med masser af leg, oplevelser, ture til legepladser og rundt i christianiacyklen og ikke mindst kærlighed. Saadias hjem ser jeg som Doriss andet hjem, hvor hun altid føler sig hjemme.

Så det er med blandede følelser, at Doris nu skal videre til vuggestuelivet efter 10 måneder hos Saadia og hendes familie, for jeg ved, vi kommer til at savne hendes kærlige indflydelse og væremåde overfor Doris.

Jeg kan bestemt kun anbefale Saadia som børnepasser. I er meget velkomne til at kontakte mig på 5098 2034, hvis I vil høre mere.

Kh Camilla og Doris Solveig Pødenphandt

Aisha

Hej Saadia hvordan kan man få kontakt til dig hilsen Aisha
E-mail abdir1@hotmail

Mette

Hvordan kontakter man dig? :-) Mvh Mette Eid - metteid@live.dk

Saadia

ANBEFALING af Saadia Ettakni Bjerril

Vores søn Karl har været i privat pasning hos Saadia i perioden 25. januar til 31. marts 2014.

Fra første færd har vi været utrolig glade for Saadias kærlige og tillidsvækkende væsen. Karl var knap 11 måneder, da han begyndte hos Saadia, havde ikke været passet før og var ikke specialet begejstret for fremmede mennesker. Alligevel blev han hurtigt så glad for Saadia, at han allerede den første uge kunne passes hos hende en hel dag uden problemer. Det var en overraskelse og en stor glæde for os som forældre.

Saadia har en naturlig glad og rolig tilgang til børnene, som skaber en dejlig stemning. Hendes hjem er lyst, pænt og overskueligt for børnene og rummer alle de fasciliteter, de har brug for. Ikke mindst den aflukkede have, hvor de kan lege. Hun er også god til at arrangere små ture ud af huset i Christianiacyklen eller til legestue med andre børn.

Fleksibiliteten har vi også nydt godt af. Den betyder meget i en hverdag, hvor tingene ikke altid går som man planlægger.

Desværre bor Saadia et godt stykke væk fra vores bopæl. Det er den eneste grund til, at vi har takket ja til det lokale vuggestuetilbud og at Karl derfor må stoppe hos hende. Vi - og ikke mindst Karl - vil savne hende.

Vores dreng kommer glad og velstimuleret hjem hver dag og vi giver derfor Saadia de varmeste anbefalinger.

Hvis der skulle være et behov for en uddybelse af ovenstående kan vi kontaktes på Tlf. 22333753.

De bedste hilsner fra Rasmus, Lena og Karl Kyhn Hecter Andersen

Flere anbefalinger fås hos:
Sarahs far, Peter (mobil 30426179), Frejas mor, Hanne (mobil 22709305) og Ebbes mor, Heidi (30100186), som gerne må kontaktes direkte, hvis I ønsker flere uddybende anbefalinger.