Ripley’s Believe It or Not Museum

Sk rmbillede 2014 04 10 kl. 16.14.53 normal620
Ripley’s Believe It or Not Museum
Rådhuspladsen 57
1550 København V
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

UTROLIGT !

Besøg Skandinaviens eneste Ripley´s Belive It or Not !

Hvornår har du senest oplevet at dine børn ikke ville hjem fra et museum...? Ripley´s Believe It or Not er en kalejdoskopisk samling af rariteter og kuriøse fænomener fra hele verden -det ene mere skørt og spektakulært end det andet.

Her kan du opleve verdens højeste, tykkeste og grimmeste mennesker, skrumpehoveder som Jivaro-indianerne i Ecuador lavede af deres fjenders hoveder, kvinder som ved hjælp af ringe strækker deres hals til en længde af 38 cm, manden med to pupiller i hvert øje - og verdenshistoriens længste næse.

Se også manden, som blev født uden underkrop, men alligevel blev en dygtig artist, komponist, orkesterleder og filmskuespiller - og i øvrigt en fortrinlig svømmer, dykker og jonglør.

Blandt de mere besynderlige hobby-beskæftigelser kan du se en statue af den amerikanske præsident Lincoln lavet 100% af pengesedler, og efterligningen af et kendt maleri lavet af 60 stykker almindeligt toast-brød ristet i en brødrister, og en flot buste lavet helt og holdent af dele fra gammeldags skrivemaskiner.

Eller det usædvanlige Geisha-frimærkemaleri lavet af mere end 5000 frimærker. Eller det store portræt af Dronning Margrethe lavet udelukkende af lommeuld.

Ripley´s forunderlige verden er i sandhed mangfoldig og uendelig.
Believe It or Not !

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt