Legoland Billund

Sk rmbillede 2013 09 19 kl. 11.06.33 normal620
Legoland Billund
Nordmarksvej 9
7190 Billund
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Velkommen til LEGOLAND®, stedet hvor kreativitet og sjov mødes! Oplev forlystelser, som børnene selv kan styre, spændende byggeudfordringer, en enestående blanding af interaktive forlystelser, rutschebaner, der kilder i maven, shows, der også involverer publikum og meget mere. Det er et land med overraskelser rundt om hvert farverige hjørne, livlig musik, både spøjse og utroligt vellignende modeller af LEGO® klodser og en chance for alle for at give fantasien frit løb. LEGOLAND gør familieudflugter ekstra sjove, da der er noget for enhver smag og alder og massevis af ting, som alle kan opleve sammen.

Større børn går direkte hen til rutschebanerne, som alle har temaer fra populære LEGO sæt. De vil også kaste sig over en workshop i det nye LEGO MINDSTORMS® Center, hvor de bygger og programmerer robotter til at løse forskellige opgaver.

Lidt yngre børn presser sig selv til det yderste for at hejse deres sæde helt op i toppen af Fyrtårnet eller få deres første kørekort i den populære Peugeot Trafikskole. Småbørn vil fryde sig i deres helt eget DUPLO® Land med en landsby, der er tilpasset deres størrelse, og som er fyldt med forlystelser, aktiviteter og skæg. Attraktionen Miniland, som er et absolut must i LEGOLAND, vil tryllebinde hele familiens fantasi med dens utroligt detaljerede og animerede skildringer af livet i genkendelige byer og områder. I hele parken lokker fristende restauranter, frodige landskaber og pletfrie stier familierne til at opdage flere eventyr, som venter rundt om det næste hjørne. Hvis vores park har et tema, findes det i din fantasi. Det er LEGOLAND, kreativitetens land!

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Nina

Legoland er bare drømmen for junior derhjemme.

Sigga

Vi vil glæde os til at se junior i trafikskolen og være i StarWars himlen ;-)

Sanne

Trafikskolen

Jacob

Trafikskolen :)

Rikke

Vi glæder os til det hele. :) <3

Behrouz

Vi glæder os til Lego Chima og biografen

Reza

Vi vil meget gerne opleve vandrutchebanen. :)

mette

Vi har to piger herhjemme som elsker alt der har med prinsesser at gøre. Så et gensyn med Parkens prinsesse, guld minerne og sidst men ikke mindst vandrutsjebanen

pia

Vandrutchebanen skal vi prøve,den elsker mine børn.

Tanja

Vi ville glæde os til det hele. vi har ikke været der endnu med ungerne. men kan tydeligt huske turene til Legoland, da jeg selv var barn, og jeg elskede det. Så mon ikke også mine piger vil elske det:-)

Camilla

Lego er altid et hit og det bringer minder frem fra barndommen..-En tur til Legoland ville give være intet mindre end fantastisk, så de voksne kan "lege" og børnene kan opleve glæden og stemningen, der er i landet fyldt med LEGO!!

signe

Altså vi ville glæde os aller-aller-mest til deres nye haunted house! :) Eller frygte... Jeg ved det snart ikke, det er lidt begge dele i et skønt, kompliceret mix, når det er noget der er lidt uuuuuhyggeligt! ;)

Leyla

Har aldrig været her men Børnene er vilde med lego så det vil virkelig være en oplevelse for de små men også for os voksne, som tit sidder sammen med ungerne og bygger e vildeste ting :)

Christina

Det er mindst 10 år siden jeg sidst var der, og mine to mindste børn på 3 og 5 har aldrig været der. Tror at de byggede modeller vil skabe mindst lige så stor glæde som det at prøve forlystelserne.

Tina

Jeg har så gode minder fra Legoland fra da jeg var barn. Mine børn har dog aldrig været der, så det jeg klart vil glæde mig mest til, er at se deres glæde og genkendelse af det Lego, de allerede kender så godt. Der er intet bedre end at opleve og begejstres sammen med børn :)

Camilla

Vores søn på 3 år ELSKER LEGO og han har aldrig været i LEGO LAND. Vi har aftalt at vi skal i LEGO LAND til sommer,så han vågner tit og spørger om det er sommer nu,så vi kan komme i LEGO LAND.

Lone

Jeg vil glæde mig allermest over at kunne glæde min datter med et besøg i Legoland. Vi har aldrig været der, og hun elsker forlystelser, fart og LEGO.

Christina

Vi vil glæde os allermest til at prøve de "vilde" rutchebaner og brandbilerne.

Line

Jeg ville glæde mig allermest til at se min 5-åriges begejstring over at skulle til LEGO land.

Dorte

Det vil være en dag uden begrænsning. Junior skal have lov at prøve alt hvad han vil og ligeså mange gange hans far orker :-)

Alle forlystelser i Leogland tager kegler når man er 5 år.

karina

stemningen af glade børn der boltre sig blandt alle lego figurene som de elsker.

Tina

Jeg har ikke været i Legoland siden jeg selv tog kørekort - og jeg kan stadig huske det! I år håber jeg min datter kan få lov. Det kunne være så sejt. Vi glæder os til det hele!

Birgitte

Jeg har Anna på 8, Liv på 4 år og lille Mynthe på 7 uger.
Sidst vi var i Legoland er 5 år siden, så Anna kan desværre ikke huske det men hun taler næsten om hver dag hvordan hun godt kunne tænke sig at komme til Legoland.
Jeg ville elske at komme afsted, denne gang kan hun erhverve sig kørekort, en af de ting der står meget klart i min erindring fra da jeg selv var barn, sejle i legobådene og se alle de små bygninger og i det hele taget bare have en rigtig dejlig dag med de to store i fokus efter at være blevet storesøstre :-)

Christina

Mine Lego-Friends fans (på 9 og 6) ville elske at se det nye tema med Lego Friends - og lillebror på 2 ville blive begejstret over alle Lego-udstillingerne ved sit første besøg - det er vi sikre på ....

Rikke

Det er efterhånden tre år siden vi var der - Caroline var 4 pr og Mads Emil nyfødt. Vi er klar til at kaste os ud i sjove ture - kigge på de fantastiske byggerier - se film og pingviner - show og lave snobrød :) Vi er Så klar

Tina

Var i Legoland med mine piger på 3 og 5 år sidste år og de taler stadig om det og spørger tit hvornår vi skal afsted igen. Så vi ville elske en tur til Legoland og gerne mens der var LegoFriends arrangement i juni.
Svært at sige hvad vi glæder os allermest til - der er så mange skønne ting at det ikke er til at vælge :-)

Marie

Jeg har ikke været i Legoland siden jeg selv var barn. Der er vist sket en del siden! Men det er helt sikkert et must, vi skal bare lige finde lejlighed til det. Ungerne elsker legos universer. Så det skal nok blive et hit.

Helle

Vi ville glæde os mest til de små flyvemaskiner og frø hopper. Vores 2 piger elsker Legoland. Bedste forlystelsespark i Danmark for børn!

Kristine

Mine tre skønne unger på 10, 6 og 3 ville elske at komme en tur i Legoland og få et lille pusterum fra en travl og kaotisk hverdag

Irene

Bare det at gå rundt i et land lavet af Lego vil vække stor lykke

Ida

Vores banditter ville elske, at gå på opdagelse i et kæmpe land lavet af LEGO :)

Bettina Baggers

Haunted House :-) Hvis de tør. skulle vi nå så langt :-)

Louise

Fordi det vil være en fanatisk familie oplevelse :-)

Karen

Trafikskolen :)

Liliana

Alexander og William ville ELSKE at der er millitrillibilliardvis af legoklodser

Ineta

Vi vil glæde os til den hele oplevelsen, der ingen af os har været der. Legoland er en drøm. (men den kunne jo opfyldes, hvis vi vandt.) :)

Sarah

Jeg ville glæde mig allermest til, at se glæden i mine børns ansigter mens de bare fik en kæmpe oplevelse. Hverken de eller jeg (far har) har oplevet legoland og det ville være et fantastisk minde at få sammen.

Mette

Det hele, min søn på snart 5 har aldrig været der. Han elsker LEGO og det ville en fantastisk fødselsdags gave at kunne give ham. :-)

Tessa

Glæder mig til det hele...det er 24 år siden jeg var der sidst, så nu må det være på tide at kommer derover igen og i år med min egen datter.

Rie

Jeg har aldrig haft glæden af at være i Legoland, heller ej har mine børn.

Jeg ville glæde mig allerallerallermest til at se glæden i min datters øjne, når hun oplever en hel lille verden af Lego <3
Og bare det at skabe minder med hende og babybror, som man ikke lige oplever hver dag.

maria

vi var der i sommers og ungerne syntes det var fantastisk.Syntes dog at indgangen er lidt dyr

Pia

Vi havde kun en dag derinde og det var lige i underkanten, selvom det var en lang dag. Vi havde heldigvis købt billetter hjemmefra - kan godt anbefales, så man er fri for at stå i kø.

Pernille

Super fint sted, med mange flotte legobyggede ting.
Vi synes især at det der var lavet udfra H.C. Andersens eventyr var rigtig flotte. Forlystelserne var for min største pige ikke helt så spændende.

Betina

Som noget nyt i år har der været julemarked i november.. :-)

Betina

Dejligt legeland... :-)
Vi var afsted en hverdag i sommerferien hvor der var en del mennesker...men det var til at "komme til"....
Det ene sted stod der at der var kø i 50 min!!! Men køen tog kun 10 min...såååå...man skal ikke altid regne med hvad de skriver... ;-)

I Duplo land kunne man dog komme til forlystelserne med det samme....

Pernille

Fint sted, det kan anbefales at bo på hotellet - morfar gav de 4 kusiner et par nætter på prinsessværelset - det var et hit!! - Og dejligt at have et par dage til at udforske Legoland, så man ikke behøver piske i gennem det hele...

Natascha

Vi har været afsted hele familien sammen med min svoger, svigerinde & deres 2 børn i samme alder som vores børn til LL 2 gange - 1 gang sidste sommer og 1 gang året før - og begge gange var det en god oplevelse ;-)

De små elsker Miniland, hvor vi kan få meget tid til at gå med at begejstres over de fantastiske gengivelser af diverse seværdigheder...

Synes sjældent atd et er et egentligt problem med lange køer til de enkelte forlystelser - hvis køen er lang et sted, så går vi bare videre til noget andet i mellemtiden ;-)

Synes faktisk at 1-dags besøg ikke altid er nok til at nå hele LL rundt, når man også skal spise, skifte ble og alt muligt andet undervejs...

Anonym

Dejligt sted men der kan være rigtig mange mennesker og lang kø til forlystelserne. Får de små kan det godt være svært at skulle vente hele tiden. Så prøv om det ikke er muligt at lægge besøget på en hverdag eller når vejret måske ikke er super godt. Lidt skyer afholder mange fra at tage afsted;-)

Charlotte

Perfekt "legeland"... Min søn var henrykt og vi brugte dage derinde..

Henriette

besøg kan virkelig anbefales. gerne et par dage da det tager tid at komme igennem parken, der er noget for alle aldre...så et oplagt familiebesøg