Svanholm Gods

Dbb319c783 normal620
Svanholm Gods
Svanholm Allé 2
4050 Skibby
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Svanholm Gods ligger i naturskønne omgivelser i Horns Herred, 55 km fra København.

Svanholms 415 ha fordeler sig på 230 ha agerbrug, ca. 130 ha skov og ca. 55 ha. søer, eng, bygninger og park. Godset drives i dag udelukkende efter økologiske principper.

I 1978 blev Svanholm omdannet til storkollektiv, og i dag er godset hjem for omkring 85 voksne og 56 børn + et varierende antal gæster. Vi er en blandet flok med flere nationaliteter, faglærte, ufaglærte, mellemuddannede, akademikere og pensionister.

Formelt ejes godset af kommanditselskabet Jarnved, hvori kollektivets medlemmer alle er kommanditister og på skift medlemmer af bestyrelsen. Reelt tages alle store beslutninger på kollektivets fællesmøde.

Kollektivet driver Svanholm som økologisk landbrug med kvægbrug og skovbrug. Vi har også en produktion af naturlegepladser, et grøntsagspakkeri, en klinik med alternativ behandling samt tilbud om rundvisninger og foredrag. Ud over kollektivets medlemmer er der også en del ansatte fra lokalområdet i de forskellige produktioner. Andre kollektivister arbejder i kollektivets “servicegrupper”: køkken, bygningsgruppe, regnskabskontor og selvforsyningsgartneri. Ca. halvdelen arbejder uden for Svanholm.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.