Wagamama

Img 0201 normal620
Wagamama
Tietgentsgade 20
1704 København V
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Den sunde og meget børnevenlige nudelrestaurant med det skøre navn. Wagamama er en verdensomspændende restaurantkæde, som på moderne vis er baseret på det asiatiske folkekøkken. Den danske udgaves allerstørste trækplaster er formentlig, at Wagamama er nabo til alle børns favoritforlystelse, Tivoli. Fra restaurantens ene side kan man kigge lige ud på slikboderne i den gamle haves arkade. Wagamama har en fin børnemenu og masser af plads til leg og ballade.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Natascha

Super børnevenlig restaurant, som jeg kan give mine varmeste anbefalinger...

Trine

super godt mad og til ok priser i tivoli.

Sofie

Det er ikke mig. Være maden eller må det funger. Der kommer jeg ikke mere.

Pernille

Lækker og sund mad, pigernes yndlingsrestaurant, når vi er i Tivoli om aftenen!!

Caroline

Nu er det næsten et år siden vi sidst var på Wagamama og det er stadig en virkelig god familierestaurant. Flora fik en af retterne på børnemenuen og det hele røg ned sammen men en friskpresset frugtjuice. Meget sundt og lækkert. Personalet er søde og der er rigtig god plads til både barnevogne og legende børn. I kælderen er der ammerum og pusleplads.

Caroline

Vi var på Wagamamma med vores datter på 2 1/2 og det var et stort hit. Pindene var svære at spise med (man kan også få bestik) men de havde meget stor underholdningsværdi. Hun fik en nudelbørneret og den var hun meget tilfreds med - det er jo de færreste børn der ikke kan lide nudler...For de voksne er stedet også super. Maden er frisk, lækker og billig.