Psykolog Heidi Agerkvist

Heidi lavformat normal620
Psykolog Heidi Agerkvist
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Jeg er psykolog og jeg hjælper forældre som dig, med at skabe det familieliv de drømmer om. Et familieliv med et minimum af konflikter, og med masser af plads til trivsel og udvikling for både børn og voksne. En hverdag hvor du kan gøre mere af det, du bliver glad af, og hvor du ikke er fyldt af tvivl og dårlig samvittighed over ikke at gøre det godt nok som forælder. En hverdag hvor et stærkt og sundt parforhold udgør basen i familien, og hvor både børn og voksne får opfyldt deres behov.

Hos mig får du konkret rådgivning og lavpraktiske og effektive redskaber, som du kan gå i gang med at bruge med det samme. Undervejs i vores samtaler hjælper jeg dig med at justere din indsats, og jeg holder dig på sporet og i hånden hele vejen igennem.

Min rådgiving er baseret på solid psykologisk viden og mange års erfaring med at hjælpe hverdagsramte børnefamilier med at få en rar og nærende hverdag sammen.

Min måde at hjælpe dig på, adskiller sig fra den måde psykologer traditionelt arbejder på, idet jeg arbejder online. Det er derfor mig, der kommer til dig, i stedet for at du skal komme til dig. På den måde slipper du for at skulle tænke på transport, parkering og evt. børnepasning.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér