Pilateshouse | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Pilateshouse

Pilates gravid forside cover normal620
Pilateshouse
Vodroffsvej 63
1900 Frederiksberg C
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

I Pilateshouse kan du med et klippekort træne pilates eller efterfødselspilates, når det passer dig. Selve pilatestræningen er som skabt til dig, der har født og skal genvinde dine mavemuskler, styrke ryggen og generelt rette op på de skæve løft og forskellige ammestillinger, du som nybagt mor ikke kan styre fuldstændig udenom
De åbne efterfødselshold har maks. 8 deltagere. Et klippekort koster 1000 kr. for 10 gange (800 kr. for studerende) og kan bruges, som du har lyst i hverdagene mellem kl. 6 og 16.

Pilateshouse arbejder med to niveauer på efterfødselsholdene. Når du har trænet i et stykke tid og trænger til lidt flere udfordringer, kan du flytte op på næste niveau.

Børn er selvfølgelig velkomne til træningen, men hvis du f.eks. får dit barn passet en dag, er det også muligt at komme på et af Pilateshouse’s andre hold, f.eks. på pilates 1.

Øvelserne laves stående, siddende og liggende på måtte eller bold. Der undervises på små hold, så underviseren altid har overblik over, om hver enkelt elev laver øvelserne rigtigt. Hver time afsluttes med en kort afspænding.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt