Sebastopol

Img 0124 normal620
Sebastopol
Sankt Hans Torv
2200 København N
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Den klassiske, franske café åbner allerede kl. 8 og fyldes hurtigt af lokale stamgæster, der skal have en kvik kop morgenkaffe og forældre med småbørn. Bordene står i flere forskellige niveauer, så hvis man har en lille én, der er til trappekravleri, får man nok at se til. Udenfor på Sankt Hans Torv har cafeen et helt hav af borde og stole, og her er der er masser af plads til løb og tumlen. Der er sol fra morgen til aften, og når vejret er til det, kan børnene lege i springvandet midt på pladsen, mens mor og far holder øje fra det udendørs cafébord. Der er også fint udsyn til sovende baby og barnevogn, når man sidder inde.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Esengül

Hvordan har personalet det med amning derinde?

Lotte

Fin cafe med god plads til børn og plads til barnevognen langs vinduerne.

Ingrid

Ja, maden er virkelig lækker på Sebastopol! Deres burgere, sandwich og salater er store og meget flot anrettet. Og selv om der er lidt "fint" på denne cafe er der søde tjenere, der godt kan lide børn. Men allerbedst er det at sidde udenfor på Sankt Hans Torv, hvor børn kan løbe rundt og lege i springvandet!

Caroline

Standarden på Sebastopol er meget høj, både hvad angår service og mad. Maden er lækrere tilberedt og smager bare bedre end den gennemsnitlige cafemad, og så er det rart med bordservering!
Jeg var på cafeen ved frokosttid efter babybio i Empire og cafeen var propfyldt med forældre på barsel med deres babyer. Personalet og de øvrige gæster var meget imødekommende overfor de små - dog uden at der belv ren ammestue over cafeen.