Kafferiet

Cropped kafferiet esplanaden facade normal620
Kafferiet
Esplanaden 44
1263 København K
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Et hyggeligt lille kaffested. Der er ikke mange siddepladser indenfor, så derfor er det oplagt at tage kaffen som "to go", og gå en tur på Kastellet eller på Langelinie.

Kafferiet åbnede sine døre første gang i 1998 på Esplanaden i det lille grønne hus. De var de første i Danmark til at tilbyde ”coffee-to-go” som dengang var totalt ukendt.

Cafeen er finurligt indrettet med masser af spøjse ting på hylderne. Udsigten over på Kastellet og Churchill parken er smuk. Kaffen er den kendte Ruds Double Roast. Der er et fint udvalg i kager, boller og sandwich.

Kafferiet er den perfekte start på et besøg til den lille havfrue eller en frisk spadseretur langs Langelinie.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Nicolai

Rigtig hyggeligt sted. Vi tager tit en take-away varm chokolade eller sodavand og går en tur rundt om Kastellet.

Musse

Skønt lille sted at tanke op, når man har været en tur på Kastellet eller har rundet Amalienborg. Også spændende butik for små prinsesser. Man føler sig lidt særlig, når man har sit lille lyserøde kaffekort liggende på disken, storkunde eller stamkunde (;

kindbynature

Var derinde i weekenden igen og den er altså stadig lige hyggelig og charmerende. Denne gang lykkedes det min veninde og jeg få en siddeplads indendøre, og vi oplevede en hyggelig og intim stemning. Der var dog flere mennesker end jeg tidligere har oplevet, så derfor tog det også lidt tid at få vores café latte.

Stine

Deres smoothies er virkelig gode og ikke mindst sunde, så det er den perfekte kombination. Til gengæld kan ventetiden godt være lang, da de tager deres slow coffee meget seriøst.

kindbynature

Rigtig hyggelig og charmerende kaffested med blot 3-4 siddepladser indenfor, som bestemt er et besøg værd. Med den blå gammeldagsfacade, kan man ikke lade være med at smile når man går forbi. Tag en coffee 2 go, hvis der alligevel er propfyldt indenfor...