Meyers Deli

Billede 003 normal620
Meyers Deli
Gammel Kongevej 107
1850 Frederiksberg C
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Der hersker en næsten kosmopolitisk stemning på Meyers Deli på Gl. Kongevej. Stedet er fuld af liv – og med kombinationen af restaurant, café, take away og delikatesseforretning er travlheden ikke til at tage fejl af. Så der er altid masser at se på for både små og store størrelser – hvad enten man vælger at sætte sig indenfor langs det store vindue ud mod Gl. Kongevej eller udenfor på den lille, hyggelige terrasse. I Meyers Deli er der med jævne mellemrum madarrangementer for både børn og voksne.
Den første søndag i måneden kl. 18 er der folkekøkken, hvor Deli'en sammensætter 3-4 retter. Maden koster 245 kr. pr. kuvert og børn under 12 år spiser til halv pris. Tilmelding kan ske på telefon 33 25 45 98 eller post@meyersmad.dk.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Louise

God flæskestegssanwich

Louise

Den på Godthåbsvej er nu også god.

susanne

Som altid lækkert :-) skønt med et sted hvor man som børnefamilie kan nå at spise og hygge på en times tid, inden ungernes utålmodighed bliver for meget! altid lækker mad.

Katja Krogh

Super mad, super stemning, super betjening:-) Alt i alt rigtig godt mad sted og take away sted. Som mange skriver så er det ikke særligt børnevenligt i form af manglende pusleplads osv, men børn er meget velkomne og de hjælper med at varme mad, drikke osv...

Anne

FANTASTISK mad. SKØN kaffe. Men må tilslutte mig at der ikke er meget børnevenlighed. Absolut et perfekt sted uden børn eller med et barn der sover udenfor ruden. Mindes også sidste sommer hvor man kunne sidde udenfor under pavillionen og have barnevognen stående ved siden af. Jeg giver 5 for den oplevelse....men som skrevet trækker det ned hvis man har et vågent barn :0)

Sandra

Kan redde børnefamiliens aftensmad en gang i mellem. Lækker take out, men dyrt.

Betjeningen er mest optaget af sig selv, og det er jo lidt stressende, når man har en barnevogn stående udenfor!

Er vild med frugten fra Lilleø

Pia

Er helt vild med atmosfære og mad. Da jeg fik barn fandt jeg ud af at her ikke er særlig børnevenligt (jo, hvis den sover udenfor). De mærkelige Handysitts på buede stole er ikke en god kombi, har reddet en sidekammeret, der slyngede sig selv ud over kanten. Og ja, en lille pusleplads kunne de nu nok godt få plads til. Det er en skam de ikke er mere børnevenlige, det er mit yndlingskaffested. Og mad.

Frederikke

Ja - tjekket sted og god kaffe men godt nok sløv og uvenlig betjening!

Marie P.

Rart sted med baby, liften kan uden problemer tages med ind (også selvom der er mange mennesker) eller barnevogen kan stå udenfor, så man hr udsyn til den indefra. Er vejret godt, kan man sidde ude. Det er muligt at få en hovedret til mellem 99 kr. og ca. 139 kr. og maden kommer meget hurtigt efter bestillingen - sidst afprøvet en fredag aften - hvilket ikke går udover kvaliteten. Meget lækkert mad. Sandwichene er også ret lækre, og kommer også ret hurtigt efter bestillingen.

Ditte

Men der er ingen pusleplads!!!!

Caroline

Trods travlheden er der en blid og behagelig stemning i det lyse rum, der er indrettet i skandinaviske farver med lave borde og bænke langs vinduerne. Maden er skandinavisk og hjemmelavet, og der er lækre retter specielt til børnene bl.a. fiskefrikadeller og hotdogs. Det er dyrt hos Meyer men kvaliteten er også i top.