The Laundromat Cafe - Elmegade

The laundromant normal620
The Laundromat Cafe - Elmegade
Elmegade 15
2200 København N
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Der er en afslappet stemning på det kombinerede vaskeri og cafe, der med sin gratis wifi tiltrækker studerende og freelancere. Trods den meget unge stemning er cafeen børnevenlig - her er det helt i orden at amme og have små børn med. Der er tit børnefamilier i cafeen - ofte i morgen eller formiddagstimerne hvor børnene kan slænge sig i de lange sofaer. Cafeen åbner allerede kl. 8, så har man børn der er tidligt oppe kan man tage morgenmaden her! Man kan se barnevognen gennem de store vinduer hvilket også gør cafeen til et oplagt stop mens den lille tager en lur. Der kan pusles i vaskerummet.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anja

Et særdeles børnevenligt sted, også for ammende mødre. Har flere gange gjort ammestop netop der, fordi man kan trække sig tilbage i lokalet og iøvrigt er ligeså velkommen som alle andre :-) Ingen skæve blikke mens man ammer, men smilende og hjælpsomme tjenere, hvis man har brug for en hånd (når alle ens ting og tasker falder på gulvet med et brag og baby skriger). Kan varmt anbefales til familier medbringende børn :-)

Pia

Kører konsekvent uden om denne. Ikke særlig børnevenlig, ikke godt at parkere barnevognen udenfor og ligegyldig betjening.

kindbynature

Elsker at komme på Laundromat Café hvad enten det er i Elmegade eller på Århusgade på Østerbro og om det er med eller uden børn. Kan især godt lide den afslappet atmosfære, bøgerne i bogreolerne, musikken i højttalerne, at spille skak for ikke at tale om den toplækre chai latte, som jeg nærmest er blevet afhængig af. Synes dog at Laundromat Café på Elmegade er en smule mindre børnevenlig i forhold til bl.a. pladsen.

Anonym

Jeg må desværre tilslutte mig den med at maden ikke er så god. men et meget finurligt sted, på den gode måde.

Ingrid

Jeg synes ikke maden er så god herinde - den er ret "tung", og passer bedre til tømmermænd end til den der vil spise let og sundt.
Stedet er dog superhyggeligt og børn er meget velkomne, så det er et godt sted at stoppe, hvis du er børn med på tur.

Caroline

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Laundromat i Elmegade. Jeg var der i dag med min datter på 2 ½ som fik varm kakao, som en betænksom tjener serverede lunken – lige tilpas for hende. Min datter bladrede i jumbobøger - der står fremme til brug - mens jeg fik læst en artikel i Weekendavisen. En tjener spottede da jumbobøgerne ikke længere var spændende, og kom forbi med farvekridt og en malebog. Jeg er imponeret over den opmærksomhed betjeningen har på børnenes behov - endda på en eftermiddag hvor der var propfyldt med juleshoppere og i øvrigt 2 andre børn end min datter i cafeen.