Rukya - privat børnepasser

12032009555 normal620
Rukya - privat børnepasser
Hattemagerstien 44
2300 København S
Se kort
0-3 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

rukya passer 4 børn mellem 6 mdr og 3 år, i et dejligt rækkehus tæt på grønne områder og de kommer ofte både på bondegården.

De små kan sove udenfor i barnevogn.

Fungere som privat børnepasser under ordningen i københavns kommune.
Hjemmet er godkendt til ordningen og der passes 4 børn i ordningen.

(Læs mere om ordningen på Københavns kommunes hjemmeside, der gives blandt andet tilskud fra kommunen op til 6533,- pr. måned og der er tilknyttet tilsynsførende pædagog)

Derudover passer Rukaya og hendes datter Fatima børn i weekenden.
Fatima er 15 og bliver snart 16 år, har passet børn i weekenden mange gange. Hun har meget erfaring, da hun også nogle gange passer børn efter hendes mors arbejdstid.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Nicolai

Vores datter Ella har har været i dagpleje hos Rukaya fra juni 2013-december 2013 (12-18 mdr.). Vi var desværre nødt til at sige ja til vuggestueplads af familielogistiske årsager, ellers ville vi med glæde have ladet Ella fortsætte i længere tid hos Rukaya. Ella har været lykkelig og glad fra dag et og stort set aldrig villet med hjem, når vi har hentet hende hos Rukaya. Og vi forstår godt hvorfor: Rukaya er erfaren, omfavnende og rolig - og det mærker børnene. Hverdagen er præget af tryghed, leg, god mad, rolig søvn og aktiviteter på bondegård/legeplads, etc. I er velkomne til at skrive til os (email@nzf.dk) - MVH Nicolai & Mette

Rukaya

Min tvillinger Salomon og Tristan har været i dagpleje hos Rukaya fra 1. april 2011, og skal være der frem til 1. marts 2013, hvor de fylder 3 år og skal i børnehave. Vi har været så glade for at have drengene i dagpleje hos Rukaya og har bevidst fravalgt at flytte dem til en integreret institution før de skal i børnehave. Rukaya er utrolig kærlig og nærværende overfor børnene. Der er faste, rolige og kærlige rammer. Rukaya er meget aktiv med børnene og hver dag er de ude - enten på legeplads, på bondegården, i legestue, på biblioteket, i zoologisk have, når det sner kælker de og mange andre ting. Til frokost får de altid frisk og lækker mad med grøntsager fra Rukayas egen have. Rukaya snakker meget med børnene og læser for dem. Salomon og Tristan er meget glade og trygge sammen med Rukaya. For Salomon og Tristan har det været den bedst tænkelige start at være i dagpleje hos Rukaya og jeg kan kun give min allerbedste anbefalinger. Hvis I vil vide mere er I meget velkomne til at ringe til mig på 29 80 62 72. Med venlig hilsen, Helene Bach

Anna-Maria

Rukaya har i perioden august 2009 til april 2011 passet vores tvillingepiger.
Eftersom pigerne blev født to måneder for tidligt har de haft et særligt behov for ro, rutiner og omsorg og det har de fået til fulde hos Rukaya.

De har derudover nydt rigtig godt af den gode og varierede hjemmelavede mad og stimulerende aktiviteter uden for de trygge rammer i hjemmet. Rytmik, sanglege, højtlæsning af bøger, ture i Zoo og rundt på byens legepladser og legestuer har alt sammen været med til at stimulere pigernes udvikling.

De har tillige fået en meget kærlig pleje, som de ikke kunne have fået i en vuggestue og det har aldrig været et problem at aflevere børnene om morgenen. Vi har aldrig været i tvivl om at Rukaya har været fuldt ud kompetent, og har haft et kæmpe overskud til at passe fire børn i hendes dagpleje.
Vi har været mere end fuldt ud tilfredse med Rukayas pasning af vores piger og kan kun give hende de allerbedste anbefalinger.

Anna-Maria og Søren

Sofie

Rukaya passer vores søn Ludvig og vi er utrolig glade for, at vi har fundet en så kompetent børnepasser. Hun er engageret, kærlig, omsorgsfuld og fuld af overskud. Der er ingen tvivl om at hun brænder for sit arbejde og elsker børn af hele sit hjerte. Ludvig elsker at blive passet hos hende og vi har kunne drage stor nytte af hendes erfaring mht. spørgsmål om udvikling, opdragelse, rutiner mv.

Vi kunne blive ved med at komme med rosende ord, men synes at Lea og Christian rammer helt plet.

Vi kan kun give Rukaya vores bedste anbefaling.

Sofie og Lasse

Lea

Rukaya passer vores søn Reuben, og vi kunne ikke forestille os en bedre børnepasser! Hun er kærlig, kompetent, engageret og med stor erfaring både fra institutionsarbejde og fra egne børn. Især det sidste har været til stor gavn for os som førstegangsforældre, da vi har kunnet spørge om råd om f.eks sygdom, soveproblemer og udvikling.

Børnene kommer hver dag ud til besøgsbondegård, legeplads, legestue, zoologisk have eller andre steder. De får sund, hjemmelavet og lækker mad og masser af knus og kram og opmærksomhed fra Rukaya og hendes søde og kvikke børn, der tit hjælper til med pasningen.

Rukaya tager udgangspunkt i det enkelte barn og er dygtig til at støtte børnene i deres sproglige og sociale udvikling. Hun tager sig altid tid til at fortælle os om, hvordan det er gået i løbet af dagen og har i det hele taget et kæmpe overskud. Jeg er især imponeret over, hvordan hun altid er rolig og har styr over tropperne selv om hun passer fire små krudtugler!

Vores søn har fra starten været helt vild med at blive passet der. Han er glad når vi afleverer ham og er glad når vi henter ham. I det hele taget kan vi kun anbefale Rukaya.

Lea og Christian